|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
mirkata Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 01, 2007 19:35 Заглавие: |
|
|
Някои майстори не са свикнали да изпускат клиенти.Напълно разбираемо е от тяхна страна,а от страна на потребителите дали е така ? _________________ Само няма са кахариш, че ще ти отиде здравенцето. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 01, 2007 19:56 Заглавие: |
|
|
| mirkata написа: | | Anonymous написа: | Колеги,за да не се присмивате,ще ви кажа че в продължение на две години през моите ръце са минали най-малко 1000/хиляда/ микровълнови печки ,внесени от Австрия,Холандия и Англия.Дал съм много малък брак.
Минали са много модели през мен.
Всякакви повреди.
Със сигурност и вие можете да научите нещо ново от мен и известни хитринки за MW.
Доста мислех дали да помогна на човека ,съзнавайки мнението на майсторите от форума,които имат подигравателно отношение към новите потребители или пък към потребителите с малко постове.
Не съм злопаметен.
Със здраве. |
Сега пак съм аз -Мирката.Този пост е от мен.Не съм се регнал навреме.Така съм си аз-винаги виновен.
Пак съм в устата на устатите майстори.Дали пък не го направих нарочно.Ами ,не.Не съм такъв хитрец,наричан от някои майстори. |
Добре дошъл във форума,радвам се че си колега,но айде да си кажем- или допускаш грешки или се изразяваш неточно или може би пъчеш форумни мускули пред човека.
Няма значание,кое е.
Отдавна съм спрял да броя колко микровълнови съм направил,но по едно време ми беше писнало да правя,И точно тогава моите хаирсъзи домъкнаха един бус микровълнови плюс една домашна печка с вградена микровълнова.Призля ми.
Тва преди 3-4 години.
Сега по същество-магнетрона и без да е имало искрене се поврежда
-най-честата му болест е пробив на проходните кондери
-или просто губи генерации
-или окъсява вътре
-или губи емисия
И още куп болести,които са доста чести и от които боледуват магнетроните.Както виждаш все неща,които нямат нищо общо със искренето и не са следствие от него.
Конкретно от това "просто губене на генерациите" най-често страдат Самсунзи и Мулинекса с заоблената антена.
Магнетрона просто е мъртъв-има отопление,захранен е-но не генерира.
Дали ще му помогнеш тук,тамка,нейдеси или във форума-също няма никакво значение-във ремонта на МВ-тайни и неоткрити континенти няма,така че си е твой избор.Микровълновите печки са елементарни за ремонт в сравнение с останалата електроника.
Въпреки всичко е хубаво знанието да е тук.Ако за един е безполезно и дъвкано-то за друг ще е нещо интересно и полезно-никой не се е родил научен.
Колкото до обвинението за майсторите-въпросния Небелсервиз даже го и не знам черен ли е или бял.Имаше човек от форума който работеше в него и беше много на ти с тая техника,затва го препоръчах.Сега ако ми обясниш и че се натискам аз да ремонтирам печката и не искам да изпусна клиента при положение,че аз съм от Карлово-той от Сф-хептен ше избиеш рибата.  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Окт 01, 2007 20:05 Заглавие: |
|
|
Имаше тука (в града,по-точно Карлово,от години не работи) един майстор-той като иде човека при него-ама е носил уреда на другъде и му е казано че уреда е раково болен (телевизор за екран,печка за магнетрон-такива неща)
и той като се изпъчи така и като затупа ръце в гърдите-той тоя кинескоп не гори,той този магнетрон не гори,то това ТХО е желязно...Докарай ми го-щи го направя.
И после като му го докарат-"Ми да му ибъ майката-кинескопът,братко мой".
Та и твоята работа наподобява същата-човека са му прегледали печките,казали са му че са за магнетрони,ама ти не та не...Поне не го залъгвай да таи празни надежди в някакви чудодейни изцеления.
Щом колега му е казал че са за магнетрон-значи най-вероятно са... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
joda Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 01, 2007 20:06 Заглавие: |
|
|
Радвам се че не си злопаметен. И аз така. Нося на майтап стига да знам че е такъв. Но тъй като достатъчно се похилих за твоя сметка можеш да си го върнеш на воля А, не съм майстор, по-скоро съм от другата страна на барикадата. Но и на самите майстори им трябват майстори от време на време. Ако майстора е добър винаги се радвам да ползвам услугите му. Мисля че всеки трябва да си гледа неговата работа .. нали така? Иначе докато оправям сешуара на жената току виж съм объркал реотана с магнетрона и после цялата заплата за перука (то там друго няма какво да се повреди) . А за темата .. вече сме в Евросъюза. Стига с по български че ако научим и останалите ще закъсаме за оригинални части  _________________ Човек обича да прави това което му се отдава. Аз обичам да правя нищо  |
|
|
 |
mirkata Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 01, 2007 20:32 Заглавие: |
|
|
Всичко за този форум ми стана ясно.Не съм на два дена.Аз съм модератор в друг форум.
С Божилов може и да сме се виждали в Карлово,преди години,мей би...
Няма лошо.Все хубави хора сме на маса... _________________ Само няма са кахариш, че ще ти отиде здравенцето. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Окт 01, 2007 21:25 Заглавие: |
|
|
| mirkata написа: | Всичко за този форум ми стана ясно.Не съм на два дена.Аз съм модератор в друг форум.
С Божилов може и да сме се виждали в Карлово,преди години,мей би...
Няма лошо.Все хубави хора сме на маса... |
Къде на маса,къде под маса...
Познаваме ли е?
За да бъда точен-Дефакто съм от Сопот и в Сопот си работя,но казвам Карлово поначало,щото те двата града вече ги делят има няма километър полузастроена площ,а и някои хора не знаят къде е тва Сопот или го бъркат със разни села Сопот из Сев.България. _________________ Мегатрон-2007 ООД
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 01, 2007 22:53 Заглавие: |
|
|
| mirkata написа: | | Всичко за този форум ми стана ясно.......... | То комай всички български форуми си приличат  |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|