| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
hardbody Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 02, 2007 23:14 Заглавие: Имам проблем с тv |
|
|
Здравеите може ли някой да помогне значи подариха ми един тв
SILVA Schneider Model:stv5210st Телевизора се стартира има високо нарежение на кинескопа обаче дава черен икран когато му ускора техеото смисал контраста рачно то него и се появиява син екран с хоризонтални линии няма. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
petar nikolov Активен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 02, 2007 23:32 Заглавие: |
|
|
Телевизорите не са в категория
"Ремонти на компютърна и офис техника" |
|
|
 |
cobreti Нов потребител

Регистриран на: 25 Сеп 2007 Мнения: 15 Местожителство: Пловдив/Поморие
|
Пуснато на: Съб Окт 06, 2007 13:09 Заглавие: Re: Имам проблем с тv |
|
|
| hardbody написа: | | смисал контраста рачно то него и се появиява син екран с хоризонтални линии няма. |
 |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 06, 2007 13:26 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | когато му ускора техеото |
Що ли не вземеш да ускориш към близкия сервиз преди да е станало някоя по-голяма беля или да те е втресъл тока....
То цялото писание пръщи от бисери де-чакай да го цитирам-да го има за бъдните поколения,да не вземе да си го изтрие-
| Цитат: | Здравеите може ли някой да помогне значи подариха ми един тв
SILVA Schneider Model:stv5210st Телевизора се стартира има високо нарежение на кинескопа обаче дава черен икран когато му ускора техеото смисал контраста рачно то него и се появиява син екран с хоризонтални линии няма. |
Който разбере нещо от цялата тая каша от думи-му правя евала и го взимам с мене на совалката без да му искам пари за билетче-да ми превежда марсианска реч.  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 06, 2007 13:29 Заглавие: |
|
|
Ами то е ясно, от този цитат | Цитат: | | подариха ми един тв | трябва да ти се изясни че пари за ремонт няма да се дават!, а от този пък | Цитат: | | когато му ускора техеото смисал контраста | вече се изяснява че и самичък едва ли ще се справи човека, така че "кауза пердута", както казваше един мой учител на времето  |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 06, 2007 15:15 Заглавие: |
|
|
Поради липса на раздел "Бисери" в говорилнята. |
|
|
 |
tchav Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 07, 2007 9:45 Заглавие: Re: Имам проблем с тv |
|
|
Щом са ти го подарили, значи проблема е сериозен. Вместо да се занимаваш с него, по-добре започни да ходиш редовно на училище, защото с този речник си за никъде. Сигурен съм, че никой неможе да ти разтълкува това: | hardbody написа: | | то него и се появиява син екран с хоризонтални линии няма. |
|
|
|
 |
|