| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
LZ3WF Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 06, 2007 18:31 Заглавие: Търся схема на TV Akira Ch. 3S01 |
|
|
Колеги много моля за схема на този телевизор. Предварително ви благодаря  _________________ LZ3WF |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
|
|
 |
LZ3WF Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 06, 2007 19:19 Заглавие: |
|
|
Да наистина схемата на Ch.3s01 е там.но процесора и видеопроцесора не са същите, аз я видях тази схема... TV-то е доста зле...Вдигнало напржение горкото и захранване,краен тр.на ТХО-то,вертикална и сега съска на високи честоти... незнам още какво ще излезе...Но съм го почнал и...трябва да го направя Мисля си че има и друг вариант на схемата можеби 3s01-2 Надявам са на ДИМА той беше пращал на някого тази схема  _________________ LZ3WF |
|
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 06, 2007 20:22 Заглавие: |
|
|
Не трябва ли да опишеш по подробно какво търсиш, а не да гадаем? Какво Ви пречи като пускате тема, да пишете подробно: процесор, видео и някакви такива работи. Ще се прати някоя схема, пак не е тая, пак писане и така до безкрай?
А и сигурно има модел телевизора А? ... _ _ _ ...? _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
LZ3WF Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 07, 2007 10:19 Заглавие: |
|
|
Да наистина колегата има право TV AKIRA 14" Ch.3s01 процесор M22A19927F и видеопроцесор STV2118B. За модела немога да кажа няма я лепенката отзад. Съжелявам за пропуснатите данни.  _________________ LZ3WF |
|
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 07, 2007 18:21 Заглавие: |
|
|
LZ3WF,обещавам Ви,че утре сутринта ще проверя на работния компютър,тук на домашния я нямам.
Бихте ли проверили дали няма и друг надпис на процесора ST6C-ELAINE2,ако е така се досещам се за коя Акира става дума CT-14HS9 ,тя май е малко нелегална,няма я на сайта на Акира с това изпълнение,и обикновенно е изпълнена с други ИС LC....,La7681.. _________________ Димитър |
|
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 07, 2007 19:27 Заглавие: |
|
|
И аз да добавя нещо, ако ще е от полза. Според руските колеги се води шаси S01 na Sanyo. Имам разни схеми на AKIRA на хартиен носител, ама нещо не ми се връзват с описанието. На всичко отгоре, не знам и какви са интегралите. Надписани са като 1188 1184 или нещо от сорта. Няма парт лист да ги видя. Това са надписи на документация за 21HS9. _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
LZ3WF Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 08, 2007 13:58 Заглавие: |
|
|
| dima написа: | LZ3WF,обещавам Ви,че утре сутринта ще проверя на работния компютър,тук на домашния я нямам.
Бихте ли проверили дали няма и друг надпис на процесора ST6C-ELAINE2,ако е така се досещам се за коя Акира става дума CT-14HS9 ,тя май е малко нелегална,няма я на сайта на Акира с това изпълнение,и обикновенно е изпълнена с други ИС LC....,La7681.. |
Да наистина Дима точно това пише  _________________ LZ3WF |
|
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 08, 2007 15:43 Заглавие: |
|
|
Огледайте хубаво схемата която са Ви пратили,абстрахирайте се от названията на процесора и видеото,това са различни модификации които се заместват. _________________ Димитър |
|
|
 |
LZ3WF Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 08, 2007 18:22 Заглавие: |
|
|
| dima написа: | | Огледайте хубаво схемата която са Ви пратили,абстрахирайте се от названията на процесора и видеото,това са различни модификации които се заместват. |
ок това ще направя аз я огледах,но до сравняване на крачетата на двете схеми хе стигнах... Много благодаря за помоща _________________ LZ3WF |
|
|
 |
|