Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

изчезна ми вградената мишка на лаптопа

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
valiosss
Гост

МнениеПуснато на: Нед Окт 07, 2007 18:23    Заглавие: изчезна ми вградената мишка на лаптопа Отговорете с цитат

Здр. колеги.
Имам много неприятна случка, изчезна ми вградената мишка на лаптопа. До сега го ползвах с вградената му мишка, но ми беше неудобно за постоянна работа и ония ден си взех обикновена на USB.
Вечерта когато е инсталирах си работеше и вградената и USB мишката.
Но след работа като изключих лаптопа и на сутринта го пуснах установих че ми работи само външната мишка. Вече повече от 2ч се мъча и не мога да разбера от къде е проблема. Ако някой може да помогне нека ми пише, ще съм му много благодарен.
Иначе лаптопа е Acer TravelMate 2310
Върнете се в началото
showMANiak
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Нед Окт 07, 2007 22:13    Заглавие: Отговорете с цитат

Хммм пробвай да изключиш външната Confused
А всъщност за какво са ти 2 мишки Confused Question
valiosss
Гост

МнениеПуснато на: Нед Окт 07, 2007 22:40    Заглавие: Отговорете с цитат

Проблема е решен вече Wink
Идеята ми за вградената мишка беше че вечер си взема лаптопа в леглото и оттам си работя, а външната няма как да е ползвам при това положение.
Проблема го реших, супер смешен е но се случват и такива неща Embarassed Просто ония днен като съм гасил само монитора, съм натиснал бутона за изключвана не Touchpad-а с комбинацията от FN бутона защото са саседни. Чак сега включих че може да съм направил тази простотия и като пробвах..... Embarassed
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети