Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

двд citron-може ли да се направи да чете dviх?
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
netkonetkov
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: pazardjik

МнениеПуснато на: Нед Окт 07, 2007 21:58    Заглавие: двд citron-може ли да се направи да чете dviх? Отговорете с цитат

здравей те имам едно двд цитрон можели да се направи да чете dviх и как може да стане.благодаря
Tokio
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ямбол

МнениеПуснато на: Пон Окт 08, 2007 0:24    Заглавие: Re: двд citron Отговорете с цитат

netkonetkov написа:
здравей те имам едно двд цитрон можели да се направи да чете dviх и как може да стане.благодаря

Може Arrow като си купиш ново от магазина. В Технополис вече ги продават под 40 лева Idea
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
netkonetkov
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: pazardjik

МнениеПуснато на: Пон Окт 08, 2007 12:30    Заглавие: имам още едно dvd akai Отговорете с цитат

akai t 800E което на някои dvх не изкарва субтитри.можели да се оправи благодаря.
Tokio
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ямбол

МнениеПуснато на: Пон Окт 08, 2007 19:42    Заглавие: Re: имам още едно dvd akai Отговорете с цитат

netkonetkov написа:
akai t 800E което на някои dvх не изкарва субтитри.можели да се оправи благодаря.

Въобще ли не изкарва субтитри, или няма субтитри на кирилица? Ако е донесено от чужбина ще бъде много трудно да се "кирилизира", но не невъзможно. Зависи дали си струва труда.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
borko 30
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Добрич

МнениеПуснато на: Пон Окт 08, 2007 20:32    Заглавие: Отговорете с цитат

В сайта на нео ли беше или на елит имаше програми за качване на диск които автоматично се инсталират на преъра след пускането му ,но за цитрон не знам!Потърси из нета!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Окт 08, 2007 20:36    Заглавие: Отговорете с цитат

borko 30 написа:
В сайта на нео ли беше или на елит имаше програми за качване на диск които автоматично се инсталират на преъра след пускането му ,но за цитрон не знам!Потърси из нета!

borko 30 Idea Shocked Question
И защо трябва да се пишат подобни постове Twisted Evil
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
borko 30
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Окт 08, 2007 21:34    Заглавие: Отговорете с цитат

Какво не ти харесва в поста ми RC!Споделям с човека че на елит мисля че беше имаше програми за дивх които се свалят директно от диска.Насочих го да провери за подобни и за цитрон!
Върнете се в началото
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Окт 08, 2007 21:52    Заглавие: Отговорете с цитат

След като питаш - ще ти кажа.
Не ми харесва това, че раздаваш съвети без явно да разбираш за какво става дума (защото нещо някъде си чул или някой ти е бил казал).
Без да има необходимия хардуер (кодек) който да може да върши това декодиране - каквито и дискове да му слагаш с каквито и да са "програми" най-много да го "утрепе" съвсем и да престане да чете всичко.
Това какво има в кутията на тази "марка" (посоченото е марка, а конкретен модел липсва) изобщо не е ясно от така зададения въпрос. Препращайки го към сайтовете на други подобни "марки" е меко казано несериозно.
И в този смисъл поста ти е безполезен, дори бих казал вреден, защото ще провокира у питащия ентусиазъм да свали от някъде нещо и да пробва.
А после ще има - "ама то нещо му станА както си работеше".
И някой като теб (ако наистина си в сервизния бранш) ще има да се чуди що е то гаранция (ако има такава) или от къде да му намери оригинален софт за да проработи отново.
А клиента ще иска да мине "тънко" защото те новите са за "без пари", пък то си е и "работило и изведнъж спряло".
Та ТОВА не ми харесва (в тази тема).
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
borko 30
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Окт 08, 2007 22:04    Заглавие: Отговорете с цитат

Какво искаш да кажеш с това -ако си наистина в сервизния бранш-!Почваш да ме дразниш вече.Повече няма да пиша да не занимавам другите с глупости!А и кодеците не са хардуер!
Върнете се в началото
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Окт 08, 2007 22:33    Заглавие: Отговорете с цитат

След този си пост все повече се убеждавам, че май нещо с твоя ник (да речем) не е наред.
borko 30 написа:
Почваш да ме дразниш вече

Това Rolling Eyes ще го оставя без коментар.
borko 30 написа:
А и кодеците не са хардуер

Така ли?
Наистина ли си сигурен в това Rolling Eyes поредно твърдение Question
Щото ако си - дискусия няма да стане.
Това, че на един комп нещата (могат да) се решават чрез софтуерни кодеци съвсем не означава, че при другата техника е така.
Един плеер не може да струва толкова и "процесора" му (да го наречем) да има подобни възможности за софтуерен ъпдейт/ъпгрейт.
Запознай се с материала (и този).
Линкове да ти дам или сам ще си намериш?
И давай го малко по-кротко ако обичаш, моля!
Това:
borko 30 написа:
Повече няма да пиша да не занимавам другите с глупости
не е лошо решение на първо време.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети