| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
netkonetkov Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 07, 2007 21:58 Заглавие: двд citron-може ли да се направи да чете dviх? |
|
|
здравей те имам едно двд цитрон можели да се направи да чете dviх и как може да стане.благодаря _________________ Бъдете такива каквито сте... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 08, 2007 0:24 Заглавие: Re: двд citron |
|
|
| netkonetkov написа: | | здравей те имам едно двд цитрон можели да се направи да чете dviх и как може да стане.благодаря |
Може като си купиш ново от магазина. В Технополис вече ги продават под 40 лева  |
|
|
 |
netkonetkov Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 08, 2007 12:30 Заглавие: имам още едно dvd akai |
|
|
akai t 800E което на някои dvх не изкарва субтитри.можели да се оправи благодаря. _________________ Бъдете такива каквито сте... |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 08, 2007 19:42 Заглавие: Re: имам още едно dvd akai |
|
|
| netkonetkov написа: | | akai t 800E което на някои dvх не изкарва субтитри.можели да се оправи благодаря. |
Въобще ли не изкарва субтитри, или няма субтитри на кирилица? Ако е донесено от чужбина ще бъде много трудно да се "кирилизира", но не невъзможно. Зависи дали си струва труда. |
|
|
 |
borko 30 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 08, 2007 20:32 Заглавие: |
|
|
| В сайта на нео ли беше или на елит имаше програми за качване на диск които автоматично се инсталират на преъра след пускането му ,но за цитрон не знам!Потърси из нета! |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 08, 2007 20:36 Заглавие: |
|
|
| borko 30 написа: | | В сайта на нео ли беше или на елит имаше програми за качване на диск които автоматично се инсталират на преъра след пускането му ,но за цитрон не знам!Потърси из нета! |
borko 30
И защо трябва да се пишат подобни постове  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Окт 08, 2007 21:34 Заглавие: |
|
|
| Какво не ти харесва в поста ми RC!Споделям с човека че на елит мисля че беше имаше програми за дивх които се свалят директно от диска.Насочих го да провери за подобни и за цитрон! |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 08, 2007 21:52 Заглавие: |
|
|
След като питаш - ще ти кажа.
Не ми харесва това, че раздаваш съвети без явно да разбираш за какво става дума (защото нещо някъде си чул или някой ти е бил казал).
Без да има необходимия хардуер (кодек) който да може да върши това декодиране - каквито и дискове да му слагаш с каквито и да са "програми" най-много да го "утрепе" съвсем и да престане да чете всичко.
Това какво има в кутията на тази "марка" (посоченото е марка, а конкретен модел липсва) изобщо не е ясно от така зададения въпрос. Препращайки го към сайтовете на други подобни "марки" е меко казано несериозно.
И в този смисъл поста ти е безполезен, дори бих казал вреден, защото ще провокира у питащия ентусиазъм да свали от някъде нещо и да пробва.
А после ще има - "ама то нещо му станА както си работеше".
И някой като теб (ако наистина си в сервизния бранш) ще има да се чуди що е то гаранция (ако има такава) или от къде да му намери оригинален софт за да проработи отново.
А клиента ще иска да мине "тънко" защото те новите са за "без пари", пък то си е и "работило и изведнъж спряло".
Та ТОВА не ми харесва (в тази тема). |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Окт 08, 2007 22:04 Заглавие: |
|
|
| Какво искаш да кажеш с това -ако си наистина в сервизния бранш-!Почваш да ме дразниш вече.Повече няма да пиша да не занимавам другите с глупости!А и кодеците не са хардуер! |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 08, 2007 22:33 Заглавие: |
|
|
След този си пост все повече се убеждавам, че май нещо с твоя ник (да речем) не е наред.
| borko 30 написа: | | Почваш да ме дразниш вече |
Това ще го оставя без коментар.
| borko 30 написа: | | А и кодеците не са хардуер |
Така ли?
Наистина ли си сигурен в това поредно твърдение
Щото ако си - дискусия няма да стане.
Това, че на един комп нещата (могат да) се решават чрез софтуерни кодеци съвсем не означава, че при другата техника е така.
Един плеер не може да струва толкова и "процесора" му (да го наречем) да има подобни възможности за софтуерен ъпдейт/ъпгрейт.
Запознай се с материала (и този).
Линкове да ти дам или сам ще си намериш?
И давай го малко по-кротко ако обичаш, моля!
Това:
| borko 30 написа: | | Повече няма да пиша да не занимавам другите с глупости | не е лошо решение на първо време. |
|
|
 |
|