Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Трансформатор!!!

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Velkov
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София-ж.к.Люлин 3

МнениеПуснато на: Пон Окт 08, 2007 19:29    Заглавие: Трансформатор!!! Отговорете с цитат

Някои от ваз може ли да ми каже каде в София мога да си купя трансформатор с параметри (220v първична намотка с вторично на 36v или2x36v на 200-240VA)И около колко пари ще ми струва?Този траф ми трябва за един усилвател които си направих.Ще съм ви благодаре като ми кажете от каде да си го купя!!!!!!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Ditronix
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Провадия

МнениеПуснато на: Пон Окт 08, 2007 20:08    Заглавие: траф Отговорете с цитат

http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?t=34725&topicshow=%CF%D0%CE%C4%C0%C2%C0%CC%20%D2%D0%C0%D4%CE%C2%C5
Това предлагам аз.Мога да пусна и снимки при нужда.

DRL модули за всички видове автомобили!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Velkov
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София-ж.к.Люлин 3

МнениеПуснато на: Пон Окт 08, 2007 22:09    Заглавие: Re: траф Отговорете с цитат

Благодаря ти много!!!!!!!!!!Ще можеш ли да ми пратиш и снимки и ако не съм много нахален,ще можеш ли да ми кажеш от каде мога да си закупя такива трафове в София.
Върнете се в началото
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Окт 08, 2007 22:53    Заглавие: Re: траф Отговорете с цитат

Velkov написа:
Ще можеш ли да ми пратиш и снимки.... .

А ти ще можеш ли да си "цъкнеш" в профила каквото трябва за да не бъде следващия въпрос какъв ти е адреса или си дай пощенския, ако ги искаш на хартиен или друг носител.
А и човек от Провадия да ти дава адреси в София (явно си от голямото село, те само там си мислят, че интернета не излиза извън голямото село) е малко странно, но не е невъзможно.
Ама чукча писатель, чукча не читатель.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Окт 09, 2007 18:43    Заглавие: Re: траф Отговорете с цитат

Velkov написа:
Какъв ти е проблема?че се заяждаш.Вобще не ми отговаряш на вапроса,а ми говориш кои какъв селянин е!!!!!!!!!!Просто с твоята простотия не знам как са ти дали да станеш потребител!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

А твоя проблем какъв е?
По какъв начин искаш още да ти кажа да си оправиш най-накрая профила за да ти се вижда мейла от всички потребители?
Velkov написа:
Някои от ваС може ли да ми каже кЪде в София мога да си купя трансформатор с параметри (220v първична намотка с вторично на 36v или2x36v на 200-240VA)И около колко пари ще ми струва?Този траф ми трябва за един усилвател коЙто си направих.Ще съм ви благодареН като ми кажете от кЪде да си го купя!!!!!!

А и при подобен Rolling Eyes начин на писане не е ли редно да си малко по-умерен в оценките които раздаваш?
Повтарянето на една и съща грешка не е случайно явление - не мислиш ли?
Ако го можеш де, че до тук с всичките си теми май не си го демонстрирал.
Сега се чудя какво да направя - да сложа катинара (вече имаш всички възможности да си контактуваш с Ditronix и това няма да те "ощети") или да ти преместя темата в говорилнята за да видя до къде ще ти стигне наглото поведение Confused Question
Май ще я преместя засега.

Между другото, това за "потребителя" е много ценна забележка и ако имаше някакъв критерий (или някой да го прави) доста неща в този форум щяха да бъдат по различен начин и едва ли щяхме да се срещнем. Кой от двама ни щеше да бъде тук е съвсем друг въпрос и не е важното в случая.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
zapad
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Окт 09, 2007 20:36    Заглавие: Re: траф Отговорете с цитат

Velkov написа:
...
Velkov,ако беше прочел ПО-ВНИМАТЕЛНО какво е писал RC и да си разрешиш да ти се вижда емейла(или е секретин?),нямаше да говореш така
Върнете се в началото
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Окт 09, 2007 20:39    Заглавие: Отговорете с цитат

Не знам кой и как е решил че тука ще се оформя нещо подобно на анархистко сборище със кавги,скандали и дивашки тон.
Додето беше единия Велков-си траях...ама като станахте двама с Борко-не мисля да трая.
Айде стига...
Половината тема и удрям метла!После катинар.
Имате си адресите.На първия герой Velkov пощата му е [email protected]
Контактувайте си колкото искате,пращайте си снимки,правете си квото щете.
Само че простотията ви нито искам да я слушам,нито да я гледам.
В този форум ще има някакъв ред и приличие и ще се спазват някакви елементарни правила и държане...
Който не е съгласен с това-да лови гората! Evil or Very Mad
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети