| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Velkov Опитен потребител

Регистриран на: 25 Сеп 2007 Мнения: 235 Местожителство: София-ж.к.Люлин 3
|
Пуснато на: Пон Окт 08, 2007 19:29 Заглавие: Трансформатор!!! |
|
|
| Някои от ваз може ли да ми каже каде в София мога да си купя трансформатор с параметри (220v първична намотка с вторично на 36v или2x36v на 200-240VA)И около колко пари ще ми струва?Този траф ми трябва за един усилвател които си направих.Ще съм ви благодаре като ми кажете от каде да си го купя!!!!!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
|
|
 |
Velkov Опитен потребител

Регистриран на: 25 Сеп 2007 Мнения: 235 Местожителство: София-ж.к.Люлин 3
|
Пуснато на: Пон Окт 08, 2007 22:09 Заглавие: Re: траф |
|
|
| Благодаря ти много!!!!!!!!!!Ще можеш ли да ми пратиш и снимки и ако не съм много нахален,ще можеш ли да ми кажеш от каде мога да си закупя такива трафове в София. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 08, 2007 22:53 Заглавие: Re: траф |
|
|
| Velkov написа: | | Ще можеш ли да ми пратиш и снимки.... . |
А ти ще можеш ли да си "цъкнеш" в профила каквото трябва за да не бъде следващия въпрос какъв ти е адреса или си дай пощенския, ако ги искаш на хартиен или друг носител.
А и човек от Провадия да ти дава адреси в София (явно си от голямото село, те само там си мислят, че интернета не излиза извън голямото село) е малко странно, но не е невъзможно.
Ама чукча писатель, чукча не читатель. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 09, 2007 18:43 Заглавие: Re: траф |
|
|
| Velkov написа: | Какъв ти е проблема?че се заяждаш.Вобще не ми отговаряш на вапроса,а ми говориш кои какъв селянин е!!!!!!!!!!Просто с твоята простотия не знам как са ти дали да станеш потребител!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  |
А твоя проблем какъв е?
По какъв начин искаш още да ти кажа да си оправиш най-накрая профила за да ти се вижда мейла от всички потребители?
| Velkov написа: | | Някои от ваС може ли да ми каже кЪде в София мога да си купя трансформатор с параметри (220v първична намотка с вторично на 36v или2x36v на 200-240VA)И около колко пари ще ми струва?Този траф ми трябва за един усилвател коЙто си направих.Ще съм ви благодареН като ми кажете от кЪде да си го купя!!!!!! |
А и при подобен начин на писане не е ли редно да си малко по-умерен в оценките които раздаваш?
Повтарянето на една и съща грешка не е случайно явление - не мислиш ли?
Ако го можеш де, че до тук с всичките си теми май не си го демонстрирал.
Сега се чудя какво да направя - да сложа катинара (вече имаш всички възможности да си контактуваш с Ditronix и това няма да те "ощети") или да ти преместя темата в говорилнята за да видя до къде ще ти стигне наглото поведение
Май ще я преместя засега.
Между другото, това за "потребителя" е много ценна забележка и ако имаше някакъв критерий (или някой да го прави) доста неща в този форум щяха да бъдат по различен начин и едва ли щяхме да се срещнем. Кой от двама ни щеше да бъде тук е съвсем друг въпрос и не е важното в случая. |
|
|
 |
zapad Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 09, 2007 20:36 Заглавие: Re: траф |
|
|
| Velkov,ако беше прочел ПО-ВНИМАТЕЛНО какво е писал RC и да си разрешиш да ти се вижда емейла(или е секретин?),нямаше да говореш така |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 09, 2007 20:39 Заглавие: |
|
|
Не знам кой и как е решил че тука ще се оформя нещо подобно на анархистко сборище със кавги,скандали и дивашки тон.
Додето беше единия Велков-си траях...ама като станахте двама с Борко-не мисля да трая.
Айде стига...
Половината тема и удрям метла!После катинар.
Имате си адресите.На първия герой Velkov пощата му е [email protected]
Контактувайте си колкото искате,пращайте си снимки,правете си квото щете.
Само че простотията ви нито искам да я слушам,нито да я гледам.
В този форум ще има някакъв ред и приличие и ще се спазват някакви елементарни правила и държане...
Който не е съгласен с това-да лови гората!  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|