| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
borko 30 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 07, 2007 22:17 Заглавие: |
|
|
| Абе нека да пробва човека -не е сложно пък после като пише резултатите ще умуваме! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
andrey1988 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 07, 2007 23:11 Заглавие: |
|
|
Нека щом има желание  |
|
|
 |
helios Опитен потребител

Регистриран на: 23 Апр 2005 Мнения: 2944 Местожителство: Pirdop/Zlatica
|
Пуснато на: Пон Окт 08, 2007 7:44 Заглавие: |
|
|
Някой пробвал ли е този 201 - усилен почти до край?Ако е пробвал,ще знае,че при такова ниво на усилване,трафчето така се "задъхва" горкото,че лампичките за скалата/свързани са към вторичната страна на трафа/,започват да примигват в такт с "музиката"...
За "аванса",по захранване, сами си правете изводите... |
|
|
 |
borko 30 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 08, 2007 20:43 Заглавие: |
|
|
| Те и на моя амп-правен от мен-премигват лампите още на 50W ама и на 150W не криви.Напрежението на 50Wпада с 3волта обаче се вижда че мърда по лампите.Аз казвам да се пробва човека и да пише! |
|
|
 |
showMANiak Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 08, 2007 21:40 Заглавие: |
|
|
Я някой да ми обясни как става тоя номер със по-голямата мощност от едно и също напрежение че отдавна се мъча да го направя тоя номер
Номера с транзисторите може би ще има смисъл ако се използва по-малък товар и ако се измисли добре всичко. _________________ Може и да бъркам..... |
|
|
 |
Колев Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 09, 2007 16:29 Заглавие: |
|
|
| Абе сега като видях човека какво е писал си мисля няма ли да е по добре на един такъв респром вместо да се разколачва и да се вадят платки и да се слагат нови и т.н.т да се сложи едно стабилизаторче на напрежението което захранва стъпалата. Вместо да се разваля класиката може да се направи да свири по-добре например. Аз на моя скоро му правих цялостна профилактика със сменяне на всички електролити и съмнителни резистори. Има подобрение но сега се сетих и за стабилизатор. Какво ще кажете по въпроса? |
|
|
 |
helios Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 09, 2007 16:36 Заглавие: |
|
|
| Колев написа: | | Абе сега като видях човека какво е писал си мисля няма ли да е по добре на един такъв респром вместо да се разколачва и да се вадят платки и да се слагат нови и т.н.т да се сложи едно стабилизаторче на напрежението което захранва стъпалата. Вместо да се разваля класиката може да се направи да свири по-добре например. Аз на моя скоро му правих цялостна профилактика със сменяне на всички електролити и съмнителни резистори. Има подобрение но сега се сетих и за стабилизатор. Какво ще кажете по въпроса? |
Ако решиш да стабилизиреш крайните стъпала-мощността съвсем ще...абе ти се сещаш.  |
|
|
 |
ThunderPLD Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 09, 2007 18:01 Заглавие: |
|
|
| Взимаш един готов кит TDA8560Q.Много е малък поне този който бях взел платката беше с размер 7х3см.Със слабо захранване гаранция,че ще го подкараш.С колонки по 4 ома ще вади 20-25вата.Ако не искаш да му премигва много лампичката слагаш 2 кондензатора по 4700 микро фарада/25 волта на + и - преди него и си готов. |
|
|
 |
helios Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 09, 2007 18:16 Заглавие: |
|
|
При 25 вата средния ток е около 2.2-2.5А.НА КАНАЛ!За двата канала-около 5/нека са 4.5/.Върховия в този случай е около 6-7А.
...Е,щом трафа го позволява  |
|
|
 |
ThunderPLD Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 09, 2007 18:25 Заглавие: |
|
|
| Незнам моито го храна с едно трансформаторче за влакчета(май някво немско незнам със сигорност) отзад на него пише 1,2А и пак като по чудо ги вади около 20 вата. |
|
|
 |
|