| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Banko62 Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 11, 2007 3:58 Заглавие: SAMSUNG CZ-21N112T изместено в дясно изображение |
|
|
| Колеги ТВ-то е едночипов с TDA 9351PS и за памет A81DC. Опита ми с тези модели е минимален и за това моля за помощ.Шасито определям като АА41 но може и да греша.Проблема е силно изместено изображение в дясно .Аз не разполагам нито със схема нито с точния дъмп, но след като набедих епрома опитах с такъв какъвто имах.Резултата беше същия. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 11, 2007 7:16 Заглавие: Re: SAMSUNG CZ-21N112T изместено в дясно изображение |
|
|
| Banko62 написа: | | ...Шасито определям като АА41 но може и да греша..... |
За шасито - грешиш. Така започват част от парт номерата на тази марка.
Шаси KS9A
part1
part2 |
|
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 11, 2007 10:33 Заглавие: |
|
|
Увеличить фото »» _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
Banko62 Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 11, 2007 15:01 Заглавие: Re: SAMSUNG CZ-21N112T изместено в дясно изображение |
|
|
| Banko62 написа: | | Колеги ТВ-то е едночипов с TDA 9351PS и за памет A81DC. Опита ми с тези модели е минимален и за това моля за помощ.Шасито определям като АА41 но може и да греша.Проблема е силно изместено изображение в дясно .Аз не разполагам нито със схема нито с точния дъмп, но след като набедих епрома опитах с такъв какъвто имах.Резултата беше същия. | И така телевизора вече е готов.Благодаря на колегите RC и MITACHI които се отзоваха. RC БЕЗ ТВОЯТА ПОМОЩ ТРУДНО БИХ СЕ СПРАВИЛ. Ценер на 5.6 волта/dz402/ лекаширал. Врезултат не може да се формира правилно сандкасъл импулса. Mitachi ,ако си бях погледнал по рано пощата, където ти даваш готовия отговор нямаше да се мотая цял ден Време е да закрием темата |
|
|
 |
|