Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

SAMSUNG CZ-21N112T изместено в дясно изображение

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Banko62
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Пазарджик

МнениеПуснато на: Чет Окт 11, 2007 3:58    Заглавие: SAMSUNG CZ-21N112T изместено в дясно изображение Отговорете с цитат

Колеги ТВ-то е едночипов с TDA 9351PS и за памет A81DC. Опита ми с тези модели е минимален и за това моля за помощ.Шасито определям като АА41 но може и да греша.Проблема е силно изместено изображение в дясно .Аз не разполагам нито със схема нито с точния дъмп, но след като набедих епрома опитах с такъв какъвто имах.Резултата беше същия.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Окт 11, 2007 7:16    Заглавие: Re: SAMSUNG CZ-21N112T изместено в дясно изображение Отговорете с цитат

Banko62 написа:
...Шасито определям като АА41 но може и да греша.....

За шасито - грешиш. Така започват част от парт номерата на тази марка.
Шаси KS9A
part1
part2
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
mitachi
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Дупница

МнениеПуснато на: Чет Окт 11, 2007 10:33    Заглавие: Отговорете с цитат

Увеличить фото »»
Banko62
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Пазарджик

МнениеПуснато на: Чет Окт 11, 2007 15:01    Заглавие: Re: SAMSUNG CZ-21N112T изместено в дясно изображение Отговорете с цитат

Banko62 написа:
Колеги ТВ-то е едночипов с TDA 9351PS и за памет A81DC. Опита ми с тези модели е минимален и за това моля за помощ.Шасито определям като АА41 но може и да греша.Проблема е силно изместено изображение в дясно .Аз не разполагам нито със схема нито с точния дъмп, но след като набедих епрома опитах с такъв какъвто имах.Резултата беше същия.
И така телевизора вече е готов.Благодаря на колегите RC и MITACHI които се отзоваха. RC БЕЗ ТВОЯТА ПОМОЩ ТРУДНО БИХ СЕ СПРАВИЛ. Ценер на 5.6 волта/dz402/ лекаширал. Врезултат не може да се формира правилно сандкасъл импулса. Mitachi ,ако си бях погледнал по рано пощата, където ти даваш готовия отговор нямаше да се мотая цял ден Laughing Време е да закрием темата
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети