| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Гост
|
Пуснато на: Пет Окт 12, 2007 0:03 Заглавие: Прецаках си колоните Luxeon V999 помощ |
|
|
Значи както свиреха отзаде колоните се пъхат с жички ... и пробвах да сложа докато свирят (не се съобразих) друга и както я слагах изкочи искра ... и замириса на изгоряло и колоната към която се опитвах да закача в нейните гнезда друга спря само тя да свири сичко друго си е наред....ок...рьзглобих откъм осилвателя колоната и разгледах ...колкото и да не разбирам се разпознава изгоряло чипче ... разглеждайки и душейки едвам разпознах едно от много (7 броя) чипче което миришеше на изгоряло точно като в момента на повредата... не си личи но после на силна светлина едвам забелязах лека пукнатина... чипа е tda2030a 88063vw SGP 513 с тази маркировка... къде и колко пари ще ми струва да го заменят .... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
coolspot Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 12, 2007 0:13 Заглавие: ... |
|
|
| Ако някой има представа от случай плс да ми пише ... по принцип целия усилвател който е вграден в колоната се състои само от две малки платки... въпросното чипче е на 1ната и съм я откачил(че мъкненето на цялата колона в която са платките с усилвателя ще е иначе тежка процедура) и мисля да я нося някъде на тази платка има още 6 такива чипчета(ако не се лъжа са транзистори нз как им викат)но нямам представа къде да я зансеа да ми го сменят чипа. |
|
|
 |
vladi46 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 12, 2007 2:23 Заглавие: |
|
|
Вижте раздел "Общи приказки"-"За клиентите, които търсят сервиз." _________________ Кажат ли ми, че ще грее слънце, веднага слагам зимните гуми! |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 12, 2007 6:11 Заглавие: |
|
|
| М-даа ,кофти ,колони за 320 лева да си ги гръмнеш не е приятно! |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пет Окт 12, 2007 22:20 Заглавие: Re: ... |
|
|
| coolspot написа: | | Ако някой има представа от случай плс да ми пише ... по принцип целия усилвател който е вграден в колоната се състои само от две малки платки... въпросното чипче е на 1ната и съм я откачил(че мъкненето на цялата колона в която са платките с усилвателя ще е иначе тежка процедура) и мисля да я нося някъде на тази платка има още 6 такива чипчета(ако не се лъжа са транзистори нз как им викат)но нямам представа къде да я зансеа да ми го сменят чипа. |
Във всеки сервиз ще ти ремонтират свирката-и там ще ти кажат колко струва чипчето+ремонта.И друдия път закачи не 2 а 4 колони-миризмата ще е още по силна и няма да има нужда да душиш като пес-просто ще се вижда по добре  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
|