|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
charli Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 18, 2007 21:35 Заглавие: Възмущение от магазин за ел. елементи |
|
|
Не веднъж е обсъждан този магазин, но ми се струва, че от време на време трябва да се понаплюва, защото има защо. Интеграла, да не казвам коя, в друг магазин, да не казвам кой, струва 35ст. с цокъл, а в магазина на Поп Богомил, бившия "Втори Етаж", вече Подземие, май Електроника му е името, струва 1лв. без цокъл. Да не давам други примери, че вече съм ги изтрил от съзнанието си. Е това ако не е за оплюване ... _________________
ЖИВОТЪТ ВСЪЩНОСТ Е НЕПРЕКЪСНАТА ЗАГУБА |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Tigar Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 18, 2007 21:54 Заглавие: |
|
|
Жоро си прави далавера, ако можеш и ти я прави като те мързи да ходиш до други магазини си купувай от там............. _________________ чистене на грешки на автомобили европейско производство, и автоелектроника. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 19, 2007 8:59 Заглавие: Re: Възмущение от магазин за ел. елементи |
|
|
| charli написа: | | Не веднъж е обсъждан този магазин, но ми се струва, че от време на време трябва да се понаплюва, защото има защо. Интеграла, да не казвам коя, в друг магазин, да не казвам кой, струва 35ст. с цокъл, а в магазина на Поп Богомил, бившия "Втори Етаж", вече Подземие, май Електроника му е името, струва 1лв. без цокъл. Да не давам други примери, че вече съм ги изтрил от съзнанието си. Е това ако не е за оплюване ... |
Че какъв е проблема-пазарна икономика сме-
ако искам мога аз да го купя чипа за 1лв и да го давам за 101лв...
Никой не може да ми каже "копче"...Отминаха времената на държавния контрол върху цените...
Не става дума нито за цена на лекарство,нито някой друг артикул,на който надценката подлежи на някакво ограничение съгласно закон...
Не виждам какво има да се завижда на такива магазини-може да продава на 1лв-ами може. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 19, 2007 9:14 Заглавие: |
|
|
Хе ,че и аз си купих един неелектролитен конд. за 9 лв. от един друг магазин ама като го няма на друго място.По красиво е да си накупиш чипове за 100 лв.и нито един да не тръгне.И това се е случвало. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
sbirov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 19, 2007 9:47 Заглавие: |
|
|
Всяка цена е добра докато има кой да я плати  |
|
|
 |
vladi46 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 20, 2007 23:09 Заглавие: |
|
|
Цената е важна, но качеството-също! Понякога тя е извънредно висока и въпреки това стоката е брак!(напр. Иван под колоните, Владо-ул.Йоан Екзарх-ф.Транселектроник) С тези "търговци" съм приключил отдавна! _________________ Кажат ли ми, че ще грее слънце, веднага слагам зимните гуми! |
|
|
 |
andrey1988 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 21, 2007 0:21 Заглавие: |
|
|
| Всичко добре , ама все пак не е нормално да ти продават български потенциометри по на 20 години за по 2,50лв. които за да ги ползваш трябва да им приложиш същите процедури като на някой който е работил примерно 30 години в телевизор (разглобяване , почистване , пренитване на изводите и др.) и след всичко това ефекта е същия като че е експоатиран десетилетия. |
|
|
 |
vladi46 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 21, 2007 1:12 Заглавие: |
|
|
| andrey1988 написа: | | Всичко добре , ама все пак не е нормално да ти продават български потенциометри по на 20 години за по 2,50лв. които за да ги ползваш трябва да им приложиш същите процедури като на някой който е работил примерно 30 години в телевизор (разглобяване , почистване , пренитване на изводите и др.) и след всичко това ефекта е същия като че е експоатиран десетилетия. |
Има ги при Недялка!(демонтирани от стари шасита) _________________ Кажат ли ми, че ще грее слънце, веднага слагам зимните гуми! |
|
|
 |
alexandro28 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 21, 2007 9:13 Заглавие: |
|
|
| vladi46 написа: | | andrey1988 написа: | | Всичко добре , ама все пак не е нормално да ти продават български потенциометри по на 20 години за по 2,50лв. които за да ги ползваш трябва да им приложиш същите процедури като на някой който е работил примерно 30 години в телевизор (разглобяване , почистване , пренитване на изводите и др.) и след всичко това ефекта е същия като че е експоатиран десетилетия. |
Има ги при Недялка!(демонтирани от стари шасита) |
Какви нормални цени,при Жоро на "Богомил" кракът ми не стъпва,и не би трябвало да всеки уважащ себе си човек да пристъпва прага му!!!Изкефих се когато един едричък клиент ,на който продали дистанционно с уговорката ако не стане да му го сменят и естественно типично в техен стил не му го смениха,му натресе едно бързо дясно в носа .А и киселите лелки в менопауза се нетраят.
Относно магазина "под колоните" ,мацката ,която работи там (гаджето на собственника) никога не ми е продавала ментета и ме е предупреждавала кое става,кое не .Естественно трябва да си завържеш приказка с нея .
От КСП съм купувал често транзистори ментета,но при повторно посещение и вдигане на налягане споделят ,че били нещо по-така  _________________ Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!! |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 21, 2007 11:58 Заглавие: |
|
|
| vladi46 написа: | | Владо-ул.Йоан Екзарх-ф.Транселектроник |
Хубаво е като се хвърля кал, барем да се дават и някакви доводи,особено щом става дума за 2 от най-сериозните и коректни фирми на българския пазар...
А да кажеш че в АСВО или ТрансЕл цените са високи е въпиюща глупост... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|