Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Какъв лазерен притнер да купя за платки

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Jeff
Гост

МнениеПуснато на: Чет Яну 06, 2005 1:48    Заглавие: Какъв лазерен притнер да купя за платки Отговорете с цитат

Реших се да си купя лазерен принтер, че често правя единични платки и мисля да приложа метода на ютията. Но нямам идея какъв лазерен принтер да взема. Насочил съм се към втората употреба принтери щото съм чувал че са "железни". Ама има ли някакво значение марката на принтера? Ако взема някое старо HP дали ще върши работа. Пикселите от значение ли са?Освен по метода на ютията ще мога ли също така на лазерният принтер да печатам фотошаблони тоест ще имам проблеми със печат върху фолио? Как е плътността на печат при старите принтери ? Като изпечатам една страница на принтера преди да го купя по кое да разбера че барабана е съсипан?
Върнете се в началото
naka76
Активен потребител
Активен потребител

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Чет Яну 06, 2005 10:25    Заглавие: Отговорете с цитат

Бе то новите принтери колкото и да са калпави са си .... нови. Пък и цените доста паднаха. При старите( втора ръка) шанса е 50/50 да попаднеш на добър принтер, от гледна точка на състояние.
Имам нов Canon, не си взимай такъв Crying or Very sad . Малко се понабутах. Платките стават без проблем, но като го сравня с Епсон, по-добре епсона.
ХП не съм пробвал, а за Самсунг знам , че вътре са на Ксерокс в опаковка на Самсунг.
lio Kler
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Русе

МнениеПуснато на: Чет Яну 06, 2005 13:14    Заглавие: Отговорете с цитат

Нещо марката "Самсунг" прави прецакани работи напоследък - уредбите им, пък и не само, не знаех, че правят и принтери, ама...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Тони
Гост

МнениеПуснато на: Нед Яну 09, 2005 13:55    Заглавие: Отговорете с цитат

HP 3/4/6 .... аз ползвах 4 и съм най-доволен от него, идеален е за целта
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети