Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

FUNAI TV-2000 MK7 гори му захранването

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Гост

МнениеПуснато на: Пет Окт 19, 2007 19:37    Заглавие: FUNAI TV-2000 MK7 гори му захранването Отговорете с цитат

Здравейте,аз имам телевизор(Funai 2000 MK7) и захранването му гори когато го включа но не от стенбай режим а от копчето на телевизора за захранване.Когато е в стенбай режим започва да издава един цвърчашт звук някъде от импулсния трансформатор.А когато изгори горят транзистори 2SD1710, 2SC3807,ценеров диод D510.Oт какво може да е.Аз съм сменил C506,C516,D245,C343,C344,C346,C348.и пак продължава да гори при включване.И наи интересното е когато го изключиш в режим стенбай започва едно здраво цвърчене.
Върнете се в началото
ELP
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Окт 19, 2007 20:24    Заглавие: Отговорете с цитат

Що не си пуснеш една търсачка из форума на тема Фунай ,повярвай ще се изненадаш колко много има писано по въпроса !
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Окт 19, 2007 20:43    Заглавие: Отговорете с цитат

ELP написа:
Що не си пуснеш една търсачка из форума на тема Фунай ,.....

Защото така е "по-лесно" Confused
Гост, вслушваш се в горния съвет.
Четеш, правиш каквото трябва и ако пак възникнат въпроси пишеш пак по-конкретно (какво си направил и какво се е получило) в нова тема.
Под какво си направил се рабира -> какво си измерил и сменил (защо и с какво). Звуковите интерпретации са различни и няма как да бъдат представени във форума. Не е невъможно, но все пак има други критерии за оценка на нещата свързани с електрониката, които са по-разбираеми и точни.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети