| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Zot Нов потребител

Регистриран на: 21 Яну 2005 Мнения: 46 Местожителство: nqkyde tam (VT)
|
Пуснато на: Чет Окт 25, 2007 13:33 Заглавие: |
|
|
Да, доста мисля че е твоята
Много прилича на тази
, но с разлика с 1 кондензатор на входа и свързването на mute/stb... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
BUJO_ Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 25, 2007 19:52 Заглавие: |
|
|
Моята е Днеска я видях в елимекс. |
|
|
 |
borko 30 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 25, 2007 22:02 Заглавие: |
|
|
| Зот ,защо не си сковеш едно транзисторно усилвателче като мене!Моя е 2х150 и съм много доволен от него!Като изгори транзистор сменяш настройваш пак схемата и готово -не хвърляш всичко както е с чиповете!Досега за 10 години само бушоните ми горят -само веднъж изгърмяха кд-тата щото прекъснал тримерадето настройва тока на покой !И то бушоните горят при късо на изхода или като дефектира някой говорител! |
|
|
 |
BUJO_ Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 25, 2007 22:47 Заглавие: |
|
|
borko 30 и аз мисля да се отказвам от тия чипове. Вече съм издумкал много ТДА-та  |
|
|
 |
Zot Нов потребител

Регистриран на: 21 Яну 2005 Мнения: 46 Местожителство: nqkyde tam (VT)
|
Пуснато на: Чет Окт 25, 2007 22:58 Заглавие: |
|
|
Напоследък все се прибирам по малките часове (а сега съм се прибрал преди 12 дори (цели 15 минути) .. (и съквартирантите ПАК СПЯТ!!! егати хората... с кокошките...) та... Нямам много време Мислех че това ще е най-лесният начин ..като тока - по линията на най-малкото съпротивление;) ... а и като гледам седмицата напред - контролно по ТЕ и полупроводници, +4те почивни дни на хижа , пак няма да остане никакво време да спретна нещо.
За сега си мисля да използвам тези интеграли, така или иначе вече ги имам... А и студентската стая споделена с още двама(които си лягат с кокошките) не е най-удобното място за ецване на платки;) |
|
|
 |
|