| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Гост
|
Пуснато на: Пет Окт 26, 2007 0:11 Заглавие: prodavam 2 telefona |
|
|
prodavam 2 telefon4eta 1-iq e Siemens S55 - biznes klas na simens ima infrared bluetooth i moji da se polzvai kato modem za laptop mislq i e s cveten display drugiq e Nokia 3220 telefona e mn interesen ima razni lapmi4ki otstrani deto svetqt v razli4ni cvetowe kato zvuni ima si i VGA camera, i 2ta telefona sa si ka4estveni smisul ne sa proizvedeni v kitai priemerno Siemens-a e na Orange a Nokiata e s logo na Vodafone, nikoga ne sa pravili problemi prosto we4e ne mi trqbvat i ne gi polzvam 6oty si iam o6ti 2 aparata vurvqt i 2ta s originalni zarqdni cenite sa po dogovarqne za vryzka na mail-a => [email protected] |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 26, 2007 8:03 Заглавие: |
|
|
В този форум пишем на български имай го впредвид отсега нататък! _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
dtmf Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 27, 2007 1:03 Заглавие: Re: prodavam 2 telefona |
|
|
| Anonymous написа: | prodavam 2 telefon4eta 1-iq e Siemens S55 - biznes klas na simens ima infrared bluetooth i moji da se polzvai kato modem za laptop mislq i e s cveten display drugiq e Nokia 3220 telefona e mn interesen ima razni lapmi4ki otstrani deto svetqt v razli4ni cvetowe kato zvuni ima si i VGA camera, i 2ta telefona sa si ka4estveni smisul ne sa proizvedeni v kitai priemerno Siemens-a e na Orange a Nokiata e s logo na Vodafone, nikoga ne sa pravili problemi prosto we4e ne mi trqbvat i ne gi polzvam 6oty si iam o6ti 2 aparata vurvqt i 2ta s originalni zarqdni cenite sa po dogovarqne za vryzka na mail-a => [email protected] |
Аха, продаваш 2 антики)) |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Съб Окт 27, 2007 11:02 Заглавие: ... |
|
|
| не бих казал че са антики, антика можеш да кажиш на сони ериксон 1018 примерно, пък и като не се интересува6 от офертата за ко воб6те са обаждаш друга работа няма6 ли си или просто са 4уди6 кфа простотия да изръси6 а dtmf |
|
|
 |
Колев Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 27, 2007 19:22 Заглавие: Re: ... |
|
|
| Anonymous написа: | | не бих казал че са антики, антика можеш да кажиш на сони ериксон 1018 примерно, пък и като не се интересува6 от офертата за ко воб6те са обаждаш друга работа няма6 ли си или просто са 4уди6 кфа простотия да изръси6 а dtmf |
Рибата се вмирисва от към главата и се дере от към опашката.
 |
|
|
 |
|