|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Zygot Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 26, 2007 13:47 Заглавие: Неприятен проблем с DVD LG X162 и размишление относно сервиз |
|
|
Здравейте
Преди почти година закупих домашен DVD player подарък за родителите ми ,който има ужасен проблем изкарващ ме извън нерви.
Двд-то не чете коректно дискове ,но понякога ги чете ,а понякога просто не възпроизвежда звука или не разпознава диска.
Изнервям се понеже от 5 пускания на едно перфектно записано двд Вербатим може да ми се случат и 5те проблема.
Носих го при оторизирания сервиз на ЛГ за Варна Роял Електроникс (в техномаркет) ,но ефект никакъв.
Моите изводи са ,че двд-то има дефектна оптика ,но поради това ,че ту си показва магарията ту не, не знам какво да кажа в сервиза та да го оправят.
Ако въбще не работеше нямаше да се ядосвам ,но сега първия диск върви нормално ,а на втория или не го прочита или няма звук .
Моля за съвет как да си изложа оплакванията в сервиза максимално ясно ,че да го оправят. (или както ме посъветва един приятел на буклука и ново нео за 50лв.) |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|