| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 26, 2007 15:44 Заглавие: Код за Grundig SC303 (C) |
|
|
Колеги, някой може ли да ми сметне кода на авторадио Grundig SC303 (C) с фабр. номер GM2303S1634912. Търсих в базата данни на Grundig, но там няма модел, започващ с GM2303.
Очаквам отговорите Ви на лични.
Предварително благодаря на всички, които ще се опитат да ми помогнат. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
zapad Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 26, 2007 17:12 Заглавие: |
|
|
| вижте си пощата |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 26, 2007 18:27 Заглавие: |
|
|
| zapad написа: | | вижте си пощата |
Благодаря, но това, което ми прати не ми върши работа. Очаквам други предложения. |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пет Окт 26, 2007 21:02 Заглавие: |
|
|
Моето предложение е че май трябва да се прочете проца(който ще се изтрие при четене)...и след като му се налее бинче радиото ще запее _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
plamen petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 27, 2007 8:35 Заглавие: |
|
|
| bai_tishan написа: | | Моето предложение е че май трябва да се прочете проца(който ще се изтрие при четене)...и след като му се налее бинче радиото ще запее |
Така е, но колегата упорито вече няколко години отказва да се научи да чете процесори.Може би е дошъл момента за това .Не влагам нищо лично дано не се разсърдиш ,но наистина е краино време. _________________ Директна връзка Skype-plamenpetrov8281 |
|
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 27, 2007 16:18 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | Така е, но колегата упорито вече няколко години отказва да се научи да чете процесори.Може би е дошъл момента за това .Не влагам нищо лично дано не се разсърдиш ,но наистина е краино време. |
Абе не е баш така! На първо време преди години си е купил програматор за тях, който не работи, лично го пробвах. Направи си сам програматор, работи, нещо малко не доглежда може би. Има желанието и познанията, не знам къде се объркват нещата? _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 27, 2007 17:50 Заглавие: |
|
|
| plamen petrov написа: | | bai_tishan написа: | | Моето предложение е че май трябва да се прочете проца(който ще се изтрие при четене)...и след като му се налее бинче радиото ще запее |
Така е, но колегата упорито вече няколко години отказва да се научи да чете процесори.Може би е дошъл момента за това .Не влагам нищо лично дано не се разсърдиш ,но наистина е краино време. |
Колега, не си прав. Миналата година ходих в Търново при бай Тишан специално за тези касетофони. Занесох му един касетофон да ми покаже как чете моторолските процесори, но се оказа, че и той не можа да го прочете. Има някаква тънкост, която все още остава тайна за мен. Направих си интерфейс с MAX232, с който не можах да прочета нито един процесор, купих си от човек от този форум друг интерфейс (за 100 лева), с който също многократно пробвах и в крайна сметка се оказа, че не работи - лично Митачи го пробва. Ако някой колега може да ми покаже как се четат тези процесори - готов съм да отида при него да ми покаже как става този номер. |
|
|
 |
antonkolev Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 27, 2007 18:13 Заглавие: |
|
|
Tokio заповядай,ще ти покажа не е трудно,просто иска повече време и постянатво _________________ Утрото е по мъдро от вечерта. |
|
|
 |
hitech Опитен потребител

Регистриран на: 06 Окт 2004 Мнения: 173 Местожителство: Димитровград
|
Пуснато на: Съб Окт 27, 2007 20:29 Заглавие: |
|
|
Моторолските конролери са малко капризни,но не чак до там като изключим само някои "криви" HC05,ако са залючени няма да имаш достъп до епрома но това са много малка броика(наи често ако е минала през някой колега )за HC11 там на много от тях има "security"което не се презкача лесно.Абе като цяло не са трудни Трябва ти комп.не поголям 300-450 Mhz да е Intel хардуер и софт мога да ти пратя ако желаеш.До сега не сам имал проблеми с четене и запис. _________________ [email protected] gsm:0878314329
Последната промяна е направена от hitech на Съб Окт 27, 2007 20:30; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Съб Окт 27, 2007 20:29 Заглавие: |
|
|
| Tokio написа: |
Колега, не си прав. Миналата година ходих в Търново при бай Тишан специално за тези касетофони. Занесох му един касетофон да ми покаже как чете моторолските процесори, но се оказа, че и той не можа да го прочете. Има някаква тънкост, която все още остава тайна за мен. Направих си интерфейс с MAX232, с който не можах да прочета нито един процесор, купих си от човек от този форум друг интерфейс (за 100 лева), с който също многократно пробвах и в крайна сметка се оказа, че не работи - лично Митачи го пробва. . |
Наистина видях въпросния програматор за 100 лева който и при мен не проработи-някакво творение на базата на X Prog със затрити чипове.А точно този процесор на грундига се чете и пише много лесно с обикновен RS232 и полския Motor11 например. _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
|