| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 27, 2007 18:23 Заглавие: |
|
|
| DESAN написа: | | чувал съм ама аз му викам сплитер което е кажи речи същото .. |
И защо реши, че е същото?  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
DESAN Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 27, 2007 21:27 Заглавие: |
|
|
| еми split на английски е разделям ама де да знам може пък да греша ако е некое ново устройство сори за невежеството и ако може дайте малко инфо какво представлява ? |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 27, 2007 21:41 Заглавие: |
|
|
| DESAN написа: | | еми split на английски е разделям ... |
Оня виц знаеш ли го - дето един видял една табела не която пишело "жени", пък като влезал то ...
Та и твоята така.
Посъветваха те да ползваш Търсене с ключова дума "разделител".
А split освен "раздвоявам" (смисъла който ти намираш ) означава и "скъсвам връзките" ( в случая - галванически разделям/отделям/). |
|
|
 |
Astor Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 28, 2007 10:31 Заглавие: |
|
|
АЗ имах подобен проблем с моя тунер.На по-предишния ми комп отказваше да работи смущаваше се от самия комп незнам как ставаше.Като смених компа (първо пробвах на друг) всичко се оправи.
Така че те съветвам да пробваш при приятел дали ще бачка добре после му мисли някакви екранизации ако това е проблема
успех _________________ The Big Man |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Нед Окт 28, 2007 17:52 Заглавие: |
|
|
| Има вероятност да е калпаво захранване. Саундкартата ми почна да издава странни шумове след като смених захранването. Като върнах старото се оправи. |
|
|
 |
Radko Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 28, 2007 20:03 Заглавие: |
|
|
И аз имах подобен проблем с една ТВ карта PIXEL VIEW - на канали от 21 до 30 в ДМВ имаше такива смущения, че почти беше невъзможно да се гледа. Но веднъж случайно като пробвах друго захранване на този комп, забелязах, че от смущенията нямаше и помен, и така като смених захранването, всичко дойде на място. _________________ skype: radko56 |
|
|
 |
|