| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
tvservice Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 07, 2005 20:24 Заглавие: Дъмп за Panasonic TX-14b3t |
|
|
Здравейте колеги, търся бин или начин за вход в сервизен режим за този телевизор, внесен от Англия, няма дистанционно, всичко му тръгна, остана да се разреши и работата му на всички обхвати, че сега има само дециметров процесора е SDA 5255- A036, памет 24c08 _________________ Няма да умрем от глад докато има техника  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 07, 2005 20:49 Заглавие: |
|
|
Провери си пощата. Изпратих ти няколко файла , дано с някой се получи.
Успех!
P.S. Ако с някой тръгне кажи ми кой е . _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 07, 2005 20:59 Заглавие: |
|
|
| Вече са идвали при мен няколко телевизори внесени от Англия и да ти кажа че не можах да постигна голям успех.На всички се наложи да сменя тунерите защото техните бяха само за дециметров обхват.Но видях голям проблем в превключването на обхватите от процесора .На някой имаше оставени места за допълнително поставяне на схема за превключване и съответно и дупки за транзистори и съпротивления.На други нямаше предвидено за тия неща.Проблема го полурешавах като включвам само третия метров обхват и там по кабелната са почти всички програми.Но на мен не ми харесва тоя начин и ще ми бъде интересно как ти би го направил.Успех. |
|
|
 |
tvservice Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 08, 2005 16:39 Заглавие: |
|
|
Колеги, телевизора тръгна, оказа се че с чиста памет се самоинициализира. Изключвате и включвате отново.Нужно е само да се добавят непоставените транзистори и резистори, както и да се смени тунера и филтрите на звука  _________________ Няма да умрем от глад докато има техника  |
|
|
 |
|