|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 27, 2007 19:46 Заглавие: |
|
|
| Няма спор за кодовете на ITT но съответствието е друго ,докато 2066 би трябвало да е съ стандартни кодове ,пък и на хотелското няма бутон MENU ,който си е необходим в случая . |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 27, 2007 20:19 Заглавие: |
|
|
Смисъла на това което писах по-горе е, че кодовете на основните бутони (цифри, изключване, звук, програми) са същите и съответстват на едноименните от оригиналния пулт.
Какво липсва (и дали то ще може да се появи) е друг въпрос и според мен не винаги решим и зависещ от конкретната реализация.
Дано да има късмет.  |
|
|
 |
Dimow Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 30, 2007 19:42 Заглавие: |
|
|
С голямо закъснение, но много се измъчих докато вляза в сервизен режим.Кой да се сети, че се използват бутоните само на дистанционното.Натисках бутон М и след това (-),(+) на програмите и(-),(+) на звука на панела на TV-то,естествено нямаше резултат,реших да пробвам така както никога до сега,изпълних операцията само с бутоните на дистанционното и хоп цвета изчезна и излезе сервизна настройка на един от цветовете RCO 26 ,бели букви и цифри на чер фон.С натискане на бутон М стигнах до омразния HOTEL( зелени букви на чер фон)и със зеления бутон смених опцията YES c NO и го запаметих с червения бутон.След тая операция в менюто има вече опция C(зелен)канали , Р(жълт)програми и-F-(жълт)фина настройка.
Информативно само, платката на PRO DAC e (е000144010 lst/V1 0 12 02 1992)
На основна платка имаше един срязан джъмпер с надпис STATUS при въстановяването му не забелязах някакви промени и го оставих срязан,имаше и още един без надпис но не се занимавах с него .
За звука смених PAF G1961 със К2971М и допълнително конвертор 6,5 / 5,5MHz.
Дистанционното на CONEL FRC 6731 става за този модел.
Благодаря ви много колеги! Успех на всички!
Закривам темата.
Страничен въпрос , вероятно има говоропечатаща програма , ако знаете такава ,насочете ме.Много ми е бавна клавиатурата на компа . _________________ LZ4XH |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 30, 2007 19:58 Заглавие: |
|
|
| Dimow написа: | | ....Дистанционното на CONEL FRC 6731 става за този модел. |
Все пак ти препоръчвам 6781.
А по отношение на клавиатурата:
въпреки, че се съмнявам това да е баш проблема
По-скоро връзката, "желязото" или зад мониторното устройство  |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 30, 2007 20:05 Заглавие: |
|
|
| Dimow написа: | | Страничен въпрос , вероятно има говоропечатаща програма , ако знаете такава ,насочете ме.Много ми е бавна клавиатурата на компа . |
Ехее,много бързаш-има още 15-20 години докато се появят такива програми,които да са смислени и да вършат работа.
В момента хитовете измежду реч към текст програмите са Dragon Naturally Speaking и ViaVoice.
Това са най-известните-ако искаш пиши им имената в гугъл и ще ги изнамериш,но пак ти казвам-не очаквай чудеса от тези програми. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|