| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
BINEV Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 02, 2007 14:53 Заглавие: TV Vestel shassis 11Ak20 M6 червиней |
|
|
| Телевизора доиде с изгорал транзистор на ТХО, повредата е отстранена но в картината преобладава червеният цвят. Оправлението на цветовете е от STV2118 на 27 крак - 2,4В, на 28крак-4,2, на 29крак-2,2В. Видео усилвателите са примерени към кинескопаси отиват 12В и 194В. Тъй като нямам в момента ДУ искам да попитам има ли функция за настройка на RGB в сервизното меню и ако няма става ли да ги понаглася с някои съпротивление. Особено да намаля това 4,2В от 28 крак. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 02, 2007 15:23 Заглавие: |
|
|
| Ей, изприщих се докато ти прочета поста! Уважавай малко поне правописа бе , колега! (Всъщност , дали си ми колега?!?)А иначе - не си играй със съпротивления и други глупости, вземи пулт и влез в сервизен режим. |
|
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 02, 2007 15:23 Заглавие: |
|
|
Има разбира се настройки на R G B. Най добре с дистанционото да се направи. _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
BINEV Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 02, 2007 15:41 Заглавие: |
|
|
Някога така се получава като се бърза Pamporov. скоро ще ми донесът ДУ и ще видя дали ще мога да го настроя |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 02, 2007 16:18 Заглавие: |
|
|
Няма да е лошо ако имаш програматор да си свалиш паметта и си я запишеш, защото не се знае като влезеш в сервиз и почнеш регулировките какво може да стане.Поне аз като си знам способностите да дробя каши винаги си записвам оригиналната памет и после почвам вече едно към кесим да ръчкам .  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
|