| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
galov_p Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 06, 2005 23:26 Заглавие: сервиз режим на tv /KTN/ или/HESS/ |
|
|
Телевизора е KTN 2105X за процесора не мога да кажа сега защото телевизора не е при мен само знам че не е залепен на шасито а е на една малка платка _________________ Всичко що е спам във форума,все е от GALOV_P! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 06, 2005 23:36 Заглавие: |
|
|
Обикновенно на тези шасита има скрит бутон на пулта им който върши тази работа, но ще погледна утре дали и тук е така.
Какъв е пулта му между другото? |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Яну 06, 2005 23:41 Заглавие: |
|
|
Пробах със скритите бутони но не стана, утре мога да ти кажа какъв е пулта сега не е при мен.БЛАГОДАРЯ предварително  _________________ Всичко що е спам във форума,все е от GALOV_P! |
|
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 07, 2005 8:09 Заглавие: |
|
|
Пробвайте това от пощата. _________________ Димитър |
|
|
 |
JET-SERVICE Гост
|
Пуснато на: Съб Яну 08, 2005 17:01 Заглавие: |
|
|
Ako imash RC za BEKO,natiskash V+ ili V- ne pomnq tochno koy buton beshe,Trqbva da ti se poqvi "M" v gorniq desen igil na ekrana.Sled tova s originalnoto RC ot 1-9 izbirash pod menutata.ako ne stava s BEKO RC.otvarqs originalnoto RC i trqbva da imash dva skriti butona natiskash parviq i sled tova vtoriq.Uspeh  |
|
|
 |
Joniks-serviz Опитен потребител

Регистриран на: 10 Сеп 2004 Мнения: 352 Местожителство: България-Пловдив
|
Пуснато на: Съб Яну 08, 2005 18:42 Заглавие: |
|
|
Имам дъмп за него , ако ти трябва обади се!!!  _________________ РЕМОНТ НА ТЕЛЕВИЗОРИ,LCD,PLASMA,АУДИО И ВИДЕО,ЛАПТОПИ- ТОТАЛЕН РЕМОНТ,ИГРАЛНИ КОНЗОЛИ- X-BOX,PS3, BGA-REBALLING,КОМПЮТРИ И ПЕРИФЕРИЯ,LCD МОНИТОРИ,GSM,ДИГИТАЛНИ ФОТОАПАРАТИ,ВИДЕОКАМЕРИ,МИКРОВЪЛНОВИ ПЕЧКИ, КЛИМАТИЦИ, ЗАРЕЖДАНЕ НА АВТОКЛИМАТИЦИ. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Яну 09, 2005 22:42 Заглавие: |
|
|
JET-SERVICE
да ти кажа този моя е от старите и не става по този начин това е за новите KTN за старите е по начина на RC с това смятам темата за приключена.БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ  _________________ Всичко що е спам във форума,все е от GALOV_P! |
|
|
 |
wesko dilow Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 12, 2005 23:58 Заглавие: сервизен режим HESS |
|
|
| Колеги и аз моля за бина на този тв.,защото наш колега от Враца има нужда от подобен проблем и трябва да му помогнем.Благодаря и успех на всички. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Яну 13, 2005 0:10 Заглавие: |
|
|
wesko кажи за кой модел  _________________ Всичко що е спам във форума,все е от GALOV_P! |
|
|
 |
wesko dilow Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 13, 2005 2:40 Заглавие: сервизен режим HESS |
|
|
| Ще проверя отново за модела днес и довечера ще пиша,защото не мога да намеря в купищата хартий пред компа ми. |
|
|
 |
|