|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
dakiss Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 05, 2007 12:33 Заглавие: Предлагам нови резервни части за всякаква офистехника |
|
|
Предлагам нови резервни части и консумативи за всякаква офистехника - принтери, копирни машини и др.
Девиз: "Тука нЕма - нЕма"
Понякога има и употребявани, но си е чист късмет .... или обратното
Питайте на ЛС за части и консумативи, за да не правим само раздувки за нищо.
Тук ще пиша и за техника която е заделена за части, но не е била "донор" на други машини все още и с възможности да се оправи, за някой по упорит ма'стор. ...... ако прецени, че си струва де
Техника за части:
- лазерен принтер HP III - дава грешка като да му е изгоряла лампата /изпичащата/, ама не е - та на цена като за касетата - 50 лева.
- Копирна машина MINOLTA 5400 /54 копия/минута, А3, дуплекс и сотрер 10/ с грешка за повреда в коротроните - цена 200 лева
Питайте за подробности при интерес също на ЛС.
Ако изникне друго - ще го пиша. .... Ако пречи ще го махна.
Ако иска модератора да я прави важна темата.
Дано съм полезен .................... _________________ Който не знае - пита. Лошото е ако пита над два пъти. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 05, 2007 19:09 Заглавие: |
|
|
| Части за факсове имаш ли -гумени валяци и ролки ,други механични компоненти ? |
|
|
 |
dakiss Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 05, 2007 19:40 Заглавие: |
|
|
Моля питайте на ЛС и за точен модел, или избройте моделите които ви интересуват. За едно има, за друго няма .... трудно е да се отговори на въпрос който не е конкретизиран. _________________ Който не знае - пита. Лошото е ако пита над два пъти. |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 05, 2007 22:46 Заглавие: |
|
|
Въпроса ми е принципен ,както и офертата ти :
| Цитат: | Предлагам нови резервни части и консумативи за всякаква офистехника - принтери, копирни машини и др.
Девиз: "Тука нЕма - нЕма" |
|
|
|
 |
dakiss Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 06, 2007 10:27 Заглавие: |
|
|
| ELP написа: | Въпроса ми е принципен ,както и офертата ти :
| Цитат: | Предлагам нови резервни части и консумативи за всякаква офистехника - принтери, копирни машини и др.
Девиз: "Тука нЕма - нЕма" |
|
Ами и отговора ми е принципен ..... ИМА
Има части и консумативи за доста модели телефонни факсове и за над 40 модела многофункционални устройства - принтер, скенер, копир, факс.
Което го няма се чака с доставка .....
Предполагам, че си по ремонта и знаеш какво значи: партиден номер за даден модел от еди си кой производител
...... та това си е запитване, поне според мен де .... _________________ Който не знае - пита. Лошото е ако пита над два пъти. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|