| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Ailqk Гост
|
Пуснато на: Пон Ное 05, 2007 19:59 Заглавие: Запитване относно позиция на телефон и тонколона? |
|
|
Оказва ли влияние върху gsm-a ми това че той стои на 20на сантиметра от тонколоната на уредбата ?
Един приятел ми каза че си беше оставил телефона върху говорителя на бас касата и 2 дни телефона му бил адски странен. Започна да праща сам празни ммс-и. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 05, 2007 20:17 Заглавие: Re: Запитване относно позиция на телефон и тонколона? |
|
|
| Ailqk написа: | | ....Един приятел ми каза че си беше оставил телефона върху говорителя на бас касата и 2 дни телефона му бил адски странен. Започна да праща сам празни ммс-и. |
Да бе, да.
Висша организация на материята и техниката.
Що не проведете пак експеримента под твой контрол.
Какво са 2 дена? |
|
|
 |
guitman Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 05, 2007 20:34 Заглавие: Re: Запитване относно позиция на телефон и тонколона? |
|
|
| Ailqk написа: | | [b]Започна да праща сам празни ммс-и. |
Това е вирус. _________________ home studio |
|
|
 |
showMANiak Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 05, 2007 20:41 Заглавие: |
|
|
Моя пък си стои постоянно на колоната и нищо му няма вече доста време  _________________ Може и да бъркам..... |
|
|
 |
Ailqk Гост
|
Пуснато на: Пон Ное 05, 2007 22:10 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | Да бе, да.
Висша организация на материята и техниката.
Що не проведете пак експеримента под твой контрол.
Какво са 2 дена? |
Ако искаш ми вярвай не ми пука. Иначе мерси за мненията на другите явно ще свикна да го държа на друго място. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 05, 2007 22:25 Заглавие: |
|
|
| Ailqk написа: | | Ако искаш ми вярвай не ми пука. Иначе мерси за мненията на другите явно ще свикна да го държа на друго място. |
Въобще не съм те карал нито да ми вярваш, нито да не ми вярваш.
Предложих ти да си направиш експеримент пак. И този път под твой контрол на | Цитат: | | Един приятел ми каза че си беше оставил телефона | или е бил твоя но питаш "по-така" | Цитат: | | ми каза че си беше |
А пък от мненията на "другите" нещо не схванах от къде направи този извод | Цитат: | | ще свикна да го държа на друго място. |
Ама ти си знаеш де, явно както пишеш, така и четеш (и разбираш) написаното.
И още нещо не мога да разбера такива питащи като теб?
Питате за нещо, но вече си имате изработена версия на отговора и като не получите очакваното почва едно ....
Ще се радвам да науча как евентуалното силно (електро)магнитно и акустично поле в дадената ситуация ще "организира"/накара телефона да прави това което си написал при това само за около 2 дена
Що не мислите поне малко бе хора ? |
|
|
 |
showMANiak Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 05, 2007 22:57 Заглавие: |
|
|
Щото е по-лесно друг да мисли вместо теб
(Не ,че и аз не го правя чат-пат тоя номер де ) _________________ Може и да бъркам..... |
|
|
 |
|