| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
gogo100 Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 05, 2007 8:21 Заглавие: Вход в сервизно меню на Samsung |
|
|
Здравейте.
Мой приятел си купил преди 1 месец телевизор самсунг модел sw21z453n(r) като го пуснал в къщи се оказва, че картината е събрана (закръглена) в четрите ъгъла носил го в сервиза както е указано в гаранцията и там с таблиза , но чернобяла го оправили като влезли в сервизното меню да ама не, като си го прибрал в къщи на цветния екран пак същото - ъглите събрани.
Знае ли някои да каже как се влиза в сервизното меню да го корегираме в къщи или трябва да се носи пак на сервиз (сервиза е в друг град и не е удобно) |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 05, 2007 10:52 Заглавие: Re: Вход в сервизно меню на Samsung |
|
|
| gogo100 написа: | | Знае ли някои да каже как се влиза в сервизното меню да го корегираме в къщи или трябва да се носи пак на сервиз (сервиза е в друг град и не е удобно) |
Недейте влиза в сервизен режим,че може да направите някоя по-голяма беля.Пак на сервиз,ако е толкоз фрапиращо и пречи на гледането. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пон Ное 05, 2007 21:35 Заглавие: |
|
|
Как да не пречи и най малкия дефект да е нема значение все пак нали току що е купен, човека си дава парите с нагласата за нов и работещ телевизор, а не да гледа в кръг всичко. Благодаря за съветите все пак.
Братушките бяха по - отзивчиви и го намерих. След пробата ако не стане тога в сервиза  |
|
|
 |
gogo100 Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 05, 2007 21:43 Заглавие: |
|
|
Извинявам се горния пост е мой ама не съм забелязал, че съм влязъл като гост.
Филипов какво значи да си ползваме гаранцията да го смениме ли ??
Защото явно техника който е оторизиран да го ремонтира не се е справил т.е. няма смисъл да се връщаме при него. Иначе бих ли се интересувал за сервизно меню  |
|
|
 |
zapad Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 05, 2007 22:34 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | на чернобяла го оправили като влезли в сервизното меню да ама не, като си го прибрал в къщи на цветния екран пак същото - ъглите събрани | е това не бях го чувал |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 05, 2007 22:40 Заглавие: |
|
|
| zapad написа: | | ...е това не бях го чувал |
Ти пък, за едно чуване ли си
Те колко неща могат да се прочетат за които не си си и помислял даже, ама ги пише
Явно електроните за цветовете се движат по по-различен начин от "черно-белите". |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Ное 06, 2007 8:46 Заглавие: |
|
|
Модерирано от Божилов
Това мнение го трия.
Същото ще се случи и със всички изказвания по фатмашкиму как всички гаранционни сервизи из България са маскари,щото едикойси бил такъв.
И въобще не знам кой си прави тези илюзии че из форума могат да се очернят сервизи и да се хвърля кал по сервизи.
Най-малкото което е-от анонимните позиции на интернет подобно поведение е меко казано неетично и нечестно.
|
|
|
 |
|