| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
blackrider Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 03, 2007 16:23 Заглавие: Работа с pico2000? |
|
|
Скоро си купих с-ма за видеонаблюдение от КОНРАД от бул.Прага
но немога да разбера как се прави настройката камерата да записва само при движение? и колко да е времетраенето? Хич не ми е ясно тва като натисна десен бутон на мишката и екрана става на квадратчета?
Motion detection? Моля някой светнат да ме осветли и мен ?
Благодаря  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Nimi Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 04, 2007 2:45 Заглавие: |
|
|
Трябва да поставиш отметката на "Motion detection" когато ти излезе екрана. Имаш избор или целия екран "Selekt All" или само части от него определяйки ги ръчно с мишката. След което казваш ОК и си готов.
Основен недостатък на софтуера е, че действието с отметката трябва да се извършва все път след като е рестартиран софтуера. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Нед Ное 04, 2007 9:42 Заглавие: |
|
|
благодаря,снощи след дълга игра на проби -го разбрах но пак ми заема 19 Гб |
|
|
 |
Nimi Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 04, 2007 10:23 Заглавие: |
|
|
| В какъв смисъл заема 19GB ? |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пон Ное 05, 2007 20:04 Заглавие: |
|
|
ами уж трябва да записва само при движение,но мине некоя котаранка или куче през нощта и камерата започва да записва по 15 мин? Сутрин като стана и проверя има по 15-20 клипа с дължина 15 мин всеки ! Неможах да намеря къде е зададена стоиноста колко дълго време да продължава записа и е напълнила харда с 19 гбайта записи
 |
|
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Вто Ное 06, 2007 14:09 Заглавие: |
|
|
Системата рагира на определена скорост на движение, ако шават постоянно котките няма как да не се запише, дори може така да се настрои, че да се задейства от вибрации. Все пак може да настроиш да не реагира на по-бързи движения само, но не толкова че да не хваща хората които се движат (дано не щъкат много бързо котките).  |
|
|
 |
blackrider Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 07, 2007 18:16 Заглавие: |
|
|
| slav4o.com написа: | Системата рагира на определена скорост на движение, ако шават постоянно котките няма как да не се запише, дори може така да се настрои, че да се задейства от вибрации. Все пак може да настроиш да не реагира на по-бързи движения само, но не толкова че да не хваща хората които се движат (дано не щъкат много бързо котките).  |
Моля да ми обясниш по-подробно как се настойва ако имаш възможност на e-mail [email protected]
ще съм ти много благодарен  |
|
|
 |
|