| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
JETSERVICE Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 10, 2005 15:06 Заглавие: Търся сервизно меню за TV UNIVERSUM FT4200 или FT4295 |
|
|
Здравейте колеги.Търся сервизно меню за TV UNIVERSUM FT4200 или FT4295,предварително ви благодаря  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 10, 2005 15:29 Заглавие: |
|
|
Мисля,че FT4200 е шаси Е9,и би трябвало пълния сервиз да го има във файлообменника.Ако не можеш да го изтеглиш пиши. _________________ Димитър |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Яну 11, 2005 14:37 Заглавие: |
|
|
| dima написа: | | Мисля,че FT4200 е шаси Е9,и би трябвало пълния сервиз да го има във файлообменника.Ако не можеш да го изтеглиш пиши. | здравей колега,не можах да намеря нищо.може ли да ми изпратиш как се влиза в сервизен режим,много ми трябава.мерси предварително  |
|
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 11, 2005 15:15 Заглавие: |
|
|
http://fileshare.eshop.bg/index.php?what=search2
Изтегли от 2 - 6 включително , и което и от тях да отвориш ще се отвори цялото сервизно описание.
Успех! _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Яну 15, 2005 12:33 Заглавие: |
|
|
Все още ми трябва сервизен режим за универсум.
CPU:SDA5255-A066
TDA8843
моля помогнете менюто е подобно на 11AK19. |
|
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 15, 2005 13:07 Заглавие: |
|
|
Проверете си пощата. _________________ Димитър |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Яну 17, 2005 9:38 Заглавие: |
|
|
| dima написа: | | Проверете си пощата. | Meрси много ще пробвам.  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Яну 17, 2005 13:12 Заглавие: |
|
|
Проблема е решен.Много благодаря на всички които си споделиха мнението.Ако ви потябва някаква литература за SAMSUNG,NEO,CROWN,AYCO,Teletech,BEKO,PANASONIC,SEG,VOLTEL,i ....C удоволствие бих ви помогнал.
"ЗАКРИВАМ ТЕМАТА"
 |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 17, 2005 13:16 Заглавие: |
|
|
| JETSERVICE написа: | Проблема е решен.Много благодаря на всички които си споделиха мнението.Ако ви потябва някаква литература за SAMSUNG,NEO,CROWN,AYCO,Teletech,BEKO,PANASONIC,SEG,VOLTEL,i ....C удоволствие бих ви помогнал.
"ЗАКРИВАМ ТЕМАТА"
 |
Колега, като спомена VOLTEL, скоро си взех готварска печка от същата марка, знаеш ли какво трябва да се направи за да се въведе в нормална експлоатация, дочух че се махали някакви планки но не съм сигурен. Печката е модел 5041, с два газови и два електрически котлона и с грил. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Яну 17, 2005 17:37 Заглавие: |
|
|
| pamporov написа: | | JETSERVICE написа: | Проблема е решен.Много благодаря на всички които си споделиха мнението.Ако ви потябва някаква литература за SAMSUNG,NEO,CROWN,AYCO,Teletech,BEKO,PANASONIC,SEG,VOLTEL,i ....C удоволствие бих ви помогнал.
"ЗАКРИВАМ ТЕМАТА"
 |
Колега, като спомена VOLTEL, скоро си взех готварска печка от същата марка, знаеш ли какво трябва да се направи за да се въведе в нормална експлоатация, дочух че се махали някакви планки но не съм сигурен. Печката е модел 5041, с два газови и два електрически котлона и с грил. | аз ремонтирам само черната техника на BG SERVICE.но ще попитам колегата и ще ти кажа  |
|
|
 |
|