Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

моля помогнете!!!

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Ремонти на компютърна и офис техника-Computer and office equipment

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
predel
Гост

МнениеПуснато на: Пет Ное 09, 2007 1:21    Заглавие: моля помогнете!!! Отговорете с цитат

Имам проблем с чисто новия си компютър./DUO CORE 2.0 Ghz, Asus p5k SE, GF 8600 GT 512 Mba DDR2, 1024 DDR3 ram/. купих си монитор втора ръка Dell p1130/държа го на 1600x1200 на 100Hz/ и след известно време взеха да ми се появяват разни хоризонтални сенки. Четох във форума, че проблема може да е от монитора, но включих други 2 монитора в компютара и проблема си остана, което ме доведе до мисълта, че проблема трябва да е в кутията, а не в монитора. Реших да преинсталирам компютара отново като му сложа друг монитор LG CRT 17'. Преинстал и отново тези сенки се появиха.От време на време изчезват ама временно. Да не би да има някаква несъвместимост в хардуера или е някакав друг проблем нямам обяснение, за това моля за съвет.Компютара е в гаранция!
Върнете се в началото
mihal
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Лясковец

МнениеПуснато на: Пет Ное 09, 2007 8:02    Заглавие: Отговорете с цитат

Видеокарта,драйвери преди да влезе във Winows има ли го дефекта?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Ное 09, 2007 8:03    Заглавие: Re: моля помогнете!!! Отговорете с цитат

predel написа:
....Компютара е в гаранция!

И след като явно не са виновни мониторите, отговора не е ли ясен?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
ж
Гост

МнениеПуснато на: Съб Ное 10, 2007 19:43    Заглавие: Re: моля помогнете!!! Отговорете с цитат

predel написа:
Имам проблем с чисто новия си компютър./DUO CORE 2.0 Ghz, Asus p5k SE, GF 8600 GT 512 Mba DDR2, 1024 DDR3 ram/. купих си монитор втора ръка Dell p1130/държа го на 1600x1200 на 100Hz/ и след известно време взеха да ми се появяват разни хоризонтални сенки. Четох във форума, че проблема може да е от монитора, но включих други 2 монитора в компютара и проблема си остана, което ме доведе до мисълта, че проблема трябва да е в кутията, а не в монитора. Реших да преинсталирам компютара отново като му сложа друг монитор LG CRT 17'. Преинстал и отново тези сенки се появиха.От време на време изчезват ама временно. Да не би да има някаква несъвместимост в хардуера или е някакав друг проблем нямам обяснение, за това моля за съвет.Компютара е в гаранция!

След известно време ли?
Върнете се в началото
Predel
Гост

МнениеПуснато на: Нед Ное 11, 2007 13:26    Заглавие: Re: моля помогнете!!! Отговорете с цитат

Ами след като влезна в windows и пусна explorer или MS Office, се появяват хоризонтални линии, които се движат постоянно нагоре и надоло и дразнят очите доста. Мисля да го дам в сервиза да погледнат и да сменят евентуално картата, ако е там проблема разбира се!
Върнете се в началото
Филипов
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Нед Ное 11, 2007 13:38    Заглавие: Отговорете с цитат

Ползвай си гаранцията.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Ремонти на компютърна и офис техника-Computer and office equipment Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети