| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 08, 2007 18:19 Заглавие: |
|
|
| Ето ти дъм ако ти потрябва. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
antonkolev Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 08, 2007 18:25 Заглавие: |
|
|
въздържах се да дам мнение,но смени оптрона (той е специален има го само на това шаси),има филтриращ кондензатор на захранването наТДА8385 който е танталов замеримо капацитета,и остана един резистор който взима информация от +В той е в киломи.това са причините от който може да се задига захранването.а що се отнася до сервиза запиши нов дъмп на нова памет (може и с празна) и проблема отпада. _________________ Утрото е по мъдро от вечерта. |
|
|
 |
cecostar Опитен потребител

Регистриран на: 15 Май 2003 Мнения: 293 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Чет Ное 08, 2007 19:25 Заглавие: |
|
|
И от дистанционното го гасих - пак не се оправя.
На стенд бай волтовете са 75.
Ама той този телевизор е гледан така около месец - малко е разпънат,ама човечица го е гледал,даже без звук на някои от програмите.  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Ное 08, 2007 19:43 Заглавие: |
|
|
Пробвах и с бина на Old4 - не се оправя.
Пробвах и с празна памет - не се оправя.
Не знам вече какво да правя. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 08, 2007 19:46 Заглавие: |
|
|
| danco написа: | | Да не би да му е сменявана паметта |
Я поогледай пак около паметта да не е останал някой мустак.
Нищо, че казваш, че не е сменяна. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Ное 08, 2007 19:56 Заглавие: |
|
|
Това правя в момента - гледам да не би да има нещо по платката,ама няма нищо.Аз сега за първи път я махнах да пробвам.Накрая ще го оставя така.
Мисля,че проблема ще излезе в процесора - незнам вече какво да мисля.Няма логика,да не може да се излезе от сервизен режим. |
|
|
 |
vladimirstanoev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 09, 2007 2:38 Заглавие: |
|
|
| След като влезеш в service default mode(М33-М34) имаш ли достъп до autostore? Като натиснеш бутона install търси ли друга програма? След това как влизаш в сервизното меню и какво излиза на екрана? Как излизаш от сервизното меню и как излизаш от service default mode? |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Ное 10, 2007 10:13 Заглавие: |
|
|
| Значи аз не влизам - то си е вътре - пише SER.Така си стои.Така,като натисна инстал,започва да търси програми,намира и спира,но не може да се запамети.В друго подменю в сервизен режим не мога да вляза.Проблема е че не иска да излезе истои така.Все по-вече се убеждавам,че проца е бъгнал,защото ако не е така,като презаписах паметта - нямаше промяна - все си стои в сервизен режим. |
|
|
 |
vladimirstanoev Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 10, 2007 12:07 Заглавие: |
|
|
| cecostar написа: | | Значи аз не влизам - то си е вътре - пише SER. | Нищо, че е вътре. За да промениш нещо, направи процедурата по влизане отново.
| cecostar написа: | | Така,като натисна инстал,започва да търси програми,намира и спира,но не може да се запамети. | Това е добре и така трябва да бъде. Означава, че hotel mode не е активиран. Но ако не излиза сервизното меню, може да е заключен(LOCK).
| cecostar написа: | | В друго подменю в сервизен режим не мога да вляза. | Как се опитваш да влезеш? |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Ное 10, 2007 13:06 Заглавие: |
|
|
| Мъчих се пак с контактите - не реагира изобщо.Не могат да се правят никакви промени нито от ДУ нито от клавиатурата.Иначе всички команди възприема.От дистанционното се управлява нормално,само дето ми стои надписа SER. |
|
|
 |
|