| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
disela Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 13, 2007 14:50 Заглавие: Какъв усилвател ми трябва |
|
|
Здравейте
Изрових от нас две ето такива колони
Руски са, доста са стари но пък никога не са ползвани и са като чисто нови
ето отвътре
На говорителя пише 80 W гост 9010
Какъв усилвател ще ми трябва за да ги захраня и двете? Пусках ги към една уредба, ама мн я мъчат и хич не свири тя е 9В |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 13, 2007 15:00 Заглавие: |
|
|
Ако изровиш и един "Респром"2х35вата ще ти свърши идеална работа.  _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
disela Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 13, 2007 15:07 Заглавие: |
|
|
в нета открих само една обява и е продаден ...
някви идеи от каде да взема такъв амп ? |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Ное 13, 2007 15:39 Заглавие: |
|
|
Е, аз леко се помайтапих, извинявай,какъвто и да вържеш ще свири но имай предвид че аз до сега руски говорители не съм чувал да свирят като хората.До колкото си спомням тези колони ги продаваха в комплект с един магнетофон Юпитер ли беше или нещо такова и бяха обзавели всички училища с него.Шегата ми дойде от там че на времето на пазара комай нямаше друго освен този усилвател и тези колони.Каквото и да вържеш ще свири ,те не са по мощни от 10на вата но не чакай кой знае какъв звук. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
disela Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 13, 2007 15:55 Заглавие: |
|
|
| pepi_voinishki1957 написа: | | Е, аз леко се помайтапих, извинявай,какъвто и да вържеш ще свири но имай предвид че аз до сега руски говорители не съм чувал да свирят като хората.До колкото си спомням тези колони ги продаваха в комплект с един магнетофон Юпитер ли беше или нещо такова и бяха обзавели всички училища с него.Шегата ми дойде от там че на времето на пазара комай нямаше друго освен този усилвател и тези колони.Каквото и да вържеш ще свири ,те не са по мощни от 10на вата но не чакай кой знае какъв звук. |
ясно ... абе и тва го имам чисто ново магнетофона
незнам откъде са сигорно дядката ги е домъкнал от някъде ...
Предполагам че мога да сменя говорителите
демек да използвам само касите или да не се занимавам ?
д** тъкмо се подкефих и ти уби всичко в мен  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Ное 13, 2007 16:00 Заглавие: |
|
|
Разумен вариант е да си смениш говорителите ,колоните са направени от здраво дърво от Коми може би ,и ако го направиш махни тоя найлон дето те са залепили отвътре и си залепи на всички страни и на капака вата 3-4 см дебела/като за дюшеци/ ,сложи си хубави филтри на говорителите и ще има ефект.Не всичко е загубено  _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
disela Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 13, 2007 17:18 Заглавие: |
|
|
ам то тва уж е вата някъква (става за възглавница)
Ама сигорен ли си че са към 10 W
че мисля да ги продам колко W да пиша че са ? |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 13, 2007 17:29 Заглавие: |
|
|
| disela написа: | | ...че мисля да ги продам колко W да пиша че са ? |
Не се изсилвай в съчиненията, че то си пише на самите тях (за който му разбира).
10 АС .... |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 13, 2007 18:53 Заглавие: |
|
|
| pepi_voinishki1957 написа: | | аз до сега руски говорители не съм чувал да свирят като хората. . . . . .Каквото и да вържеш ще свири ,те не са по мощни от 10на вата но не чакай кой знае какъв звук. |
Гаранция свирят много по добре от китайските измишльотини. И ватовете са истински - дръпнатите щяха да пишат поне 200W или 3000 P.M.P.O каквото и да означава това.
Първо ги чуй пък тогава ще говорим.  _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Ное 13, 2007 19:03 Заглавие: |
|
|
Да ама на времето нямаше китайски стоки ,помните ли благоевградските говорители за домашни цели колко добра работа вършеха.Едно време ходих на турне по цялата страна велика /СССР/за три четири месеца и където и да отидехме идваха разни хора на сцената с торби с пари и искаха от сцената да ни отмъкнат говорителите.А сега има огромно разнообразие -виждал съм 8 инчови говорители по 1000л.в.Не знам в Благоевград дали още произвеждат говорители и какви са. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
|