|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 21, 2004 18:40 Заглавие: |
|
|
| Филипов написа: | | lnd1, я напиши какво искаш да правиш и за какво е всичко това. |
Питам аз и отговор няма. Не мога да гадая какво се мъчиш да направиш с програма, на която не си написал дори името. Може избрания от теб начин и програма да не е най - удачният и да има доста по - лесни.  _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
lnd1 Гост
|
Пуснато на: Нед Ное 21, 2004 20:17 Заглавие: |
|
|
Програмата е комплект с адаптер
Става въпрос за Юнискан или VISA това е система за диагностика на автомобили
Програмата се казва Visa ,Аз си сглобих адаптера и всичко работи идеално на стационарния компютър където има 2 РС232 ,НО задачата е да се пусне на лаптоп където има само 1 РС232 та трябва още 1 РС232 /COM2 порт
Програмата работи САМО под ДОС !!!! не става в прозорци и т.н
Дано съм бил изчерпателен  |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Яну 11, 2005 17:37 Заглавие: |
|
|
| Тръгва си много добре под XP с един ком и един USB->RS232 адаптер. Адаптера е с чип на FTDI. Предполагам че твоя адаптер е някакъв евтин вариант с чип на Paralax, които обаче са много скапани. |
|
|
 |
lnd1 Гост
|
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|