| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 14, 2007 16:57 Заглавие: |
|
|
Мериш на разкачен крак-нали така?
Да не е нещо външен елемент да го шунтира.
Ако е пробил-смятай-ТХО,видеопроцесор-доста парички са.
Иначе телевизора си заслужава,ама...
Ти си решавай. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
zapad Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 14, 2007 17:00 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | Пробил е към маса. Какво ще ме посъветвате | дали наистина е пробил проца или ценерчето вързано на 54 крак,а иначе проца е м/у 100 и 130 лв |
|
|
 |
Jet Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 14, 2007 17:06 Заглавие: |
|
|
| Bojilov написа: | Мериш на разкачен крак-нали така?
Да не е нещо външен елемент да го шунтира.
Ако е пробил-смятай-ТХО,видеопроцесор-доста парички са.
Иначе телевизора си заслужава,ама...
Ти си решавай. |
Пуснах набързо търсачка за въпросния видеопроцесор ама не ми излезе цена и раззвънях телефоните.
Дават ми го на около 60 лева, ама в момента тук е твърде тъмно за да му изчета всички знаци и да потвърдят точния модел.
За ТХО ми казват 40-41 за еквивалента на HR. Някой беше писал в друга тема за същото шаси за по-евтини, но доколко са надеждни, на какви цени са и няма ли риск да направят същата беля и идея си нямам.
Честно казано ще ми се по някакъв начин да тествам и кинескопа преди да започна ремонта, макар че вероятността да е той не е голяма.
Ако някой може да предложи нещо на по-ниска цена пишете тук, или на ЛС. _________________ Да живее негово императорско величество Клинг Надменни!!! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Ное 14, 2007 17:27 Заглавие: |
|
|
Вземи си HR за да ти е мирна главата. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Jet Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 05, 2007 12:21 Заглавие: |
|
|
| Bojilov написа: | | Вземи си HR за да ти е мирна главата. |
За известно време бях зарязал телевизора, но искам за нова година да е пуснат и да е минал тестовете. ТХО намерих на повече от едно място и Наско на Братя Миладинови ми предлага ТХО на Сони на 33 лева. Казва, че е оригинално. Извинявай за досаждането, но пак ли съвета ти би бил HR?
И има ли някакъв начин да се тества кинескопа преди да съм почнал пазаруването за него? _________________ Да живее негово императорско величество Клинг Надменни!!! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Дек 05, 2007 12:42 Заглавие: |
|
|
При 40лв цена на HR както казваш
При 33лв цена на другото
И при положение че телевизора смяташ лично ти да си го ползваш бих прежалил 7лв и бих взел испанското. _________________ Мегатрон-2007 ООД
|
|
 |
Jet Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 05, 2007 12:44 Заглавие: |
|
|
| Bojilov написа: | При 40лв цена на HR както казваш
При 33лв цена на другото
И при положение че телевизора смяташ лично ти да си го ползваш бих прежалил 7лв и бих взел испанското. |
Май така и ще направя.
А някаква идея за кинескопа как да го премеря или къде да го тествам? _________________ Да живее негово императорско величество Клинг Надменни!!! |
|
|
 |
мармот Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 05, 2007 12:45 Заглавие: |
|
|
'Оригинално' тхо на тази цена звучи безумно(хеле пък двайсе и девятка).За справка звънни в някой от оторизираните сервизи и питай за доставна цена от сони.Съвета на Божилов звучи най-разумно,но нека и той да си каже. _________________ Ремонт на лаптопи
Зарядни за лаптоп |
|
|
 |
Jet Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 05, 2007 12:57 Заглавие: |
|
|
| мармот написа: | | 'Оригинално' тхо на тази цена звучи безумно(хеле пък двайсе и девятка). |
Точно това е и причината да питам тук за цената.  _________________ Да живее негово императорско величество Клинг Надменни!!! |
|
|
 |
|