| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 14, 2007 19:19 Заглавие: |
|
|
| mitaka_1 написа: | | Лентов кабел малко трудно трудно ще намериш същия или цената няма да те устои.Или приспособяваш.Виж каква е стъпката между пистите и търси.На мен за оригинален лентов кабел на CD Kenwood ми поискаха 45лв. | Не се изказвай неподготвен лентов кабел за оптиките на двд та вече има навсякъде цена около 3 лв |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
cvetiboqnova Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 15, 2007 9:23 Заглавие: |
|
|
| fishev написа: | | mitaka_1 написа: | | Лентов кабел малко трудно трудно ще намериш същия или цената няма да те устои.Или приспособяваш.Виж каква е стъпката между пистите и търси.На мен за оригинален лентов кабел на CD Kenwood ми поискаха 45лв. | Не се изказвай неподготвен лентов кабел за оптиките на двд та вече има навсякъде цена около 3 лв |
Тоя който е бял и е като шина нали? Можеш ли да ми кажеш от къде мога да си взема? На лентовия кабел пише E188165 |
|
|
 |
Pepi Petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 15, 2007 9:55 Заглавие: |
|
|
| колко пина е и какъв е прав или обратен,би трябвало да е 24 пина |
|
|
 |
cvetiboqnova Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 15, 2007 11:46 Заглавие: |
|
|
| Pepi Petrov написа: | | колко пина е и какъв е прав или обратен,би трябвало да е 24 пина |
ей това пише на него Котово E188165 AWM 20798 80C 60V VW-1
Добавено от Божилов
Да съединя двете теми с другата изтритата
| cvetiboqnova написа: |
Смених оптиката му KHM310 и нов лентов кабел, поема си диска обаче когато е на папки ми дава load и после stop обаче при stop не спира да върти диска и само eject е активен не мога да пусна нищо, ако диска е без папки няма проблем веднага си го възпроизвежда обаче пак при натиска не stop не спира да се върти диска иначе на дисплея отпред си изписва stop. Моля за помощ има ли някакви други настройки, които трябва да се направят? |
|
|
|
 |
Pepi Petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 15, 2007 14:04 Заглавие: |
|
|
| Не пишеш откъде си нито ме разбра,кабела е 24пинов напиши каква дължина е и как са пистите от едната страна или огледално разположени.Пиши на лични |
|
|
 |
[email protected] Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 19, 2007 14:24 Заглавие: лентов кабел |
|
|
| лентовите кабели за двд са със стъпка 0.5 и пиновета са от 20 нагоре примери дължината му и иди на www.k99bg.co та ги има. |
|
|
 |
|