| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
fontis Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 10, 2007 17:55 Заглавие: Проблем с телефон General Electric 2-7938 |
|
|
Телефона започна да работи когато си иска, т.е. определени копчета работят само когато си искат, а има други, които си работят постоянно и не мога да си обясня откъде идва проблема. Отварях го да го почистя (което съм правил поне 10 пъти досега без да има проблем) защото копчетата не хващаха добре и след като го затворих половината работят когато си пожелаят.
Въпроса ми е ако на някой му се е случвало такова нещо дали може да сподели как е оправил проблема или пък поне схема ако някой може да ми изпрати защото не намирам никъде, да видя евентуално откъде може да идва проблема със моите скромни познания по електроника. Има една интегрална схема и си мислех ако я сменя дали няма да се оправи ако изобщо мога да намеря такава, но все пак исках да чуя професионално мнение. Телефона го използвам вече 3 години и досега не е имал никакъв дефект. Представлява това http://phones.market.dir.bg/xoffer.php?xoffer=4692&cat=2982&shop_id=38 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
iovo Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 16, 2007 15:42 Заглавие: |
|
|
| Процесорчето ти прави номера.Пробвай да подгрееш платката но при този модел рядко има ефект. |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 16, 2007 16:38 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | (което съм правил поне 10 пъти досега без да има проблем) |
Не е зле да премериш с омметър гумичките -след толкова омаслявания може вече да са дали фира и да не провеждат . Другия вариант е внимателно почистване със силен разтворител -трихлоретан например ,само гумичките ,може мръсотията да се е набила така ,че да не става със спирт само. |
|
|
 |
iovo Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 17, 2007 11:25 Заглавие: |
|
|
| Ако е от мрьсотия аз ползвам ултразвукова ваничка сьс спирт може иверо .Бутоните стават като нови. |
|
|
 |
|