Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

ел схема
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
big_pig
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пет Ное 16, 2007 16:27    Заглавие: ел схема Отговорете с цитат

здр
искам да питам дали някои който разбира от схеми би се съгласил да ми направи една такава. Аз лично нищо не разбирам от тези неща и за това съм склонен да си платя. Аз разполагам с нужните за целта схеми като чертеж, само ми трябва някой който да може да ги направи.
Благодаря ви предварително!!!!!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
nafo
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Ное 16, 2007 17:06    Заглавие: Отговорете с цитат

Няма да е лошо да кажеш от къде си?
ShaGratH^
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Пловдив

МнениеПуснато на: Пет Ное 16, 2007 18:23    Заглавие: Отговорете с цитат

И какво си намислил да правиш разбира се.Иначе 99% от потребителите тук разбират-изключваме някои особи, най-често гости ;]
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
DukeNukem
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Ное 17, 2007 12:00    Заглавие: Отговорете с цитат

Защо трябва да си даваш парите?! Evil or Very Mad Както доста от потребителите казват "никои не се е родил научен"! ще я правим заедно,стъпка по стъпка. Като за начало качи графичниа оригинал в саита Smile
Върнете се в началото
Nikolai_1
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Разград

МнениеПуснато на: Вто Ное 20, 2007 20:14    Заглавие: Отговорете с цитат

DukeNukem написа:
Защо трябва да си даваш парите?! Evil or Very Mad Както доста от потребителите казват "никои не се е родил научен"! ще я правим заедно,стъпка по стъпка. Като за начало качи графичниа оригинал в саита Smile

Да напълно си прав !!! Аз също много мразя хората които казват не мога преди да са опитали и се оставят да ги лъжат като си дават парите на този и оня ... Evil or Very Mad
Върнете се в началото
borko 30
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Добрич

МнениеПуснато на: Вто Ное 20, 2007 22:03    Заглавие: Отговорете с цитат

Електрониката не е за всеки!При техниката се изисква спечифично мислене и много познания по материята!Какво значи който не е пробвал не е успял -дрън дрън!За всяко нещо си има хора!Някои хора просто не стават за тази работа!Много хора от форума влизат в това число ама не им се вярва!Никой да не се сърди ама просто това е истината!
Върнете се в началото
milmar
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Русе

МнениеПуснато на: Вто Ное 20, 2007 22:38    Заглавие: Отговорете с цитат

borko 30 написа:
Електрониката не е за всеки!При техниката се изисква спечифично мислене и много познания по материята!Какво значи който не е пробвал не е успял -дрън дрън!За всяко нещо си има хора!Някои хора просто не стават за тази работа!Много хора от форума влизат в това число ама не им се вярва!Никой да не се сърди ама просто това е истината!

До известна степен мисля че си прав , но тук ставаше въпрос да се насърчи колегата . Аз също мисля , че всеки човек с труд , желание , мно-о-го четене и пак мно-о-го експерименти би успял , но така "само защото не е опитал , и като опита ......" няма да стане !
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Ное 20, 2007 22:48    Заглавие: Отговорете с цитат

Мисля че Борко е прав.
Сигурно със много желание,четене,труд и експерименти и от мене би станало добър шивач,или обущар, или сладкар,или примерно добър зидар,или теракотаджия.Ама не е ли по-лесно да дам на някой,който му е това специалността да го свърши и да ми е мирна главата.Пък и да не губя седмици във експерименти и четене и вникване в основите на дадена материя,вместо някой друг да загуби няколко часа.
Все пак времето е единствения ресурс,който никога не се възвръща.
Трябва да се отучим от това българско мислене,че човек трябва да е специалист по всичко.
Това си ни е чисто българска черта -да знаем от всичко по малко-и в крайна сметка-нищо "като хората"
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Филипов
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Вто Ное 20, 2007 23:48    Заглавие: Отговорете с цитат

milmar написа:
да се насърчи колегата .

Хайде стига с това девалвирано обръщение. След като питащият казва че нищо не разбира не сме колеги. И това че ползваме компютри и интернет също не ни прави.

Просто човекът си пита като клиент и това е. И желае да заплати за услугата, която ще получи.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
borko 30
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Добрич

МнениеПуснато на: Вто Ное 20, 2007 23:51    Заглавие: Отговорете с цитат

А,точно така!Божилов точно го каза.За всяка работа си има хора.На едни едно се отдава -на други друго.Байганювщината трябва да я погребем един път завинаги.Аз обикновенно където не разбирам не си навирам гагата дет се вика.Примерно много хора преди да ми донесат телевизор за ремонт са ги отваряли самите те.И кво очакват да видят не знаят и самите те ама -на !За реализирането на дадена схема обикновенно не стигат само съвети от форума !Има много правила -писани и неписани-които трябва да се спазват!Убедил съм се с годините че в тази област се трупа опит само с практика -успехи и неуспехи винаги носят неоценим опит с който всъщност си помагаме във форума!Нямаш ли основа поне да знаеш как да мериш елементите и да ги проверяваш дали са годни няма смисъл да се хващаш да правиш квито и да е схеми!
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети