| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
zapad Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 15, 2007 17:00 Заглавие: |
|
|
| Става въпрос,че така могат да се свалят книжките |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
yani kokas Опитен потребител

Регистриран на: 14 Юни 2006 Мнения: 326 Местожителство: Дупница/София/
|
Пуснато на: Чет Ное 15, 2007 19:39 Заглавие: Re: Компенсационен стабилизатор |
|
|
| californieca написа: | Можели някои да ми даде сайт или малко инфо за изчисляване на стабилизатора.
Благодаря предварително.  |
Ако имаш път към МЕИто в книжарницата между първи и втори блок ссе продава едно книжле -"Ръководство за проектиране на токозахранващи устройства" на Н.Стефанов (авторът е същият като на тазидругата книжка дето са ти я препоръчали) струва 3лв.Днес си я купих и в момента я прелиствам мога да ти кажа ,че всичко е супер добре обяснено като схеми методики и тн. Стециално за компенсационните стабилизатори има бая повече информация(то цялото ръководство е само за компенсационни-няма нищо за ключови). _________________ Всеки щепсел контакта да си знае ,да се пази
да не се зарази и ако клемите зацапа,
некой друг да тока да изцака... |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Чет Ное 15, 2007 19:46 Заглавие: Компенсационен стабилизатор - книга |
|
|
| Книгата "Наръчник по токозахранващи устройства" вече е качена на kn34pc.com/spoika/ |
|
|
 |
Nimi Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 16, 2007 9:04 Заглавие: |
|
|
Бих искал да поздравя администраторите на kn34pc.com извън темата.
Имам всичко качено там на хартия но все пак положените усилия за обработката на всичката качена литература заслужават поздравления и благодарности.
Забелязах, че се търсят някой издания и ако имам нещо от тях ще им помогна с удоволствие. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 16, 2007 11:32 Заглавие: |
|
|
| Nimi написа: | Бих искал да поздравя администраторите на kn34pc.com извън темата.
Имам всичко качено там на хартия но все пак положените усилия за обработката на всичката качена литература заслужават поздравления и благодарности.
|
Ъъъ въпросните книги които са тука
http://www.kn34pc.com/spoika/
са сканирани,обработени и т.н. от екипа на spoika.info,така че-трябва да благодарим и на тях. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните!
Последната промяна е направена от Bojilov на Пет Ное 16, 2007 11:47; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 16, 2007 11:44 Заглавие: |
|
|
http://bojilov.jconserv.net/viewtopic.php?p=1535#1535
Току що качих и при мене книгата "Наръчник по токозахранващи устройства"
Автори-
Н.Стефанов
Т.Атанасов
А.Маноилов
Иска регистрация за да се сваля.
Още вчера следобеда бях тръгнал да я качвам 20МБ-2 дена-кво да кажа освен да спомена мамата на моя интеренет доставчик.  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
californieca Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 17, 2007 20:38 Заглавие: |
|
|
благодаря на всички откликнали на темата.
Може да се затвори вече  _________________ Всичко е в тока  |
|
|
 |
|