| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Bullseya Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 17, 2007 22:45 Заглавие: Уред за записване и изтриване на звуци |
|
|
Здравейте.Преди два дни разглеждах този сайт в който има всякакви схеми и подобия и попаднах на такъв уред който записва и след това възпроизвежда записания звук,но цената беше висока за такъв уред пък и ми се искаше да сглобя нещо сам и ето ме тук.
Моля ако някой попадне на нещо такова да ми даде не готов уред за записване и възпроизвеждане на звук,а схема (искам да се науча да запоявам по-добре ) Благодаря за вниманието _________________
 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
emil74 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 19, 2007 21:07 Заглавие: Re: Уред за записване и изтриване на звуци |
|
|
| Има комплект на "Млад конструктор" с ISD1416 (до 16 секнди) или ISD1420 (до 20 секунди), но цената на чипа е около 20 лева. Имам комплекта и работи добре. |
|
|
 |
Milen_haskovo Опитен потребител

Регистриран на: 11 Фев 2005 Мнения: 1404 Местожителство: София/Хасково
|
Пуснато на: Пон Ное 19, 2007 23:44 Заглавие: |
|
|
Преди около 5 години за 3 лева си бях купил едно "микрофонче", побрано в корпуса на обикновен лазер, само че вместо накрайник (с формичка) има изпъкнала тонколонка. Тва нещо помни 10 секунди запис. Виждал съм такива със 30 секунди памет  _________________ Както си работеше и спря... |
|
|
 |
|