|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Mechoka Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 18, 2007 4:01 Заглавие: Vintage Audio |
|
|
Има ли почитатели тук на качествена аудиотехника от миналия век ?
Какви машини имате ? Какво предпочитате - касетни декове или магнетофони ? За касетни декове , аз съм фен на Накамичи, за всичко останало любимите ми марки са Денон и Ямаха. В момента си търся добър предусилвател от 80-те. Спрял съм се на Denon PRA-2000, някои има ли впечатления ?
Mechoka
Nakamichi 680ZX, Nakamichi RX-505, Denon POA-2400A, Denon DCD-3000 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 18, 2007 12:31 Заглавие: |
|
|
Добре дошъл!
Има си,има си почитатели.На първо време се сещам за поне 4-5 души тука от форума.
Само че аз съм от малко по-друга вълна-от почитателите на ламповите радиоапарати.  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Колев Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 18, 2007 13:21 Заглавие: |
|
|
Има има почти всеки който попиташ тук от форума ще ти каже че се интересува от такива техники. Аз примерно съм голям почитател на хубавия аналогов звук. Задоволявам се с доста оскъдна техническа база ама кво да се прави все не достигат пари за такива работи. Притежавам Два грамофона един Accords стерео който така и нямам време да реставрирам имам също така и един грамофон Unitra който да чукна на дърво след малко основен ремон бачка идеално. Когато ми се слуша нещо от лента си включвам или магнетофона или дека. Магнетофона е лампов Grundig за съжаление моно обаче, а дека ми е Sanyo от началото на 90 -те години.
Живеем във време в което няма как да не слушаме цифров звук (аз лично не го понасям но съм се примирил и го слушам). Добре че преди нас са имали също някакъв технически прогрес та да можем да се радваме и ние малко на качествен аналогов звук. Нищо не може да се сравни примерно вечер да си пуснеш на магнетофона Jerry Lee Lewis или пък плоча на Pink Floyd.  |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|