| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
pl Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 12, 2005 14:31 Заглавие: проблем с JVC AV28S1E |
|
|
| На тв-то тръгва захранването,той е на stand bay, след пуск той тръгва за около 7-9 сек.През това време тръгва и звука на тв-то...след което ТА8759 спира Н импулса.Процесора е МС13547SP, но проблема мисля че не е там...Някакви идеи.. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 12, 2005 15:04 Заглавие: |
|
|
За времето през което тръгва премери колко волта отиват към развивката данеби да е високо захранването  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
GOSHO Опитен потребител

Регистриран на: 08 Яну 2004 Мнения: 1450 Местожителство: Варна - с.Тополи
|
Пуснато на: Сря Яну 12, 2005 17:19 Заглавие: |
|
|
| Провери и кадровата ИС. |
|
|
 |
wesko dilow Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 12, 2005 22:52 Заглавие: проблем с JVC 28... |
|
|
| Този модел тръгва с празна памет,има я в два варианта,не зная кой е при теб,но пробвай с 46с66,сега точно не мога да ти отговоря,но процесорите на тези модели си програмират паметта при всяко пускане,или при мен така стана-сложих памет от сателитен приемник с друг запис и JVC-то заработи нормално,само потребителските настройки се избират наново.Другият вариант ми мирише на лоши филтриращи кондензатори в захранващи вериги,макар че тази фирма рядко произвежда боклуци.Желая ти успех JVC е ЖЕЛЕЗНА! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Яну 13, 2005 2:27 Заглавие: проблем с JVC 28... |
|
|
| Май сгафих,но този модел май не е оригинален а?Явно е поредно турско менте или се лъжа?Погледни около Тхо за номер на шасито. |
|
|
 |
pl Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 13, 2005 8:27 Заглавие: Re: проблем с JVC 28... |
|
|
| wesko dilow написа: | | Май сгафих,но този модел май не е оригинален а?Явно е поредно турско менте или се лъжа?Погледни около Тхо за номер на шасито. |
Tелевизорът е внос 2-ра употреба от Австрия.Не съм точно сигурен за шасито, но това пише...СМК-54ХТ или СК11620 това са надписите по шасито.Не е проблема и по кадри защото при втори пуск с подгрети катоди се вижда нормално разпънала картинка... |
|
|
 |
pl Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 20, 2005 10:13 Заглавие: за проблема |
|
|
| Свалих паметта САТ35С104НР ТВ тръгна нормално,сканира,регулира аналоговите функции,не разбрах дали ще запамети но нямах подходящо дистанционно.Предполагам,че паметта не е повредена,а мисля че проблема е само в записа навярно.Никъде обаче не намирам такава.Някои да има идея къде мога да си намеря такава памет или някаква информация за неин аналог.Предварително БЛАГОДАРЯ. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Яну 20, 2005 11:06 Заглавие: проблем с JVC 28... |
|
|
| Сложи CAT93C66 CAT93C56 |
|
|
 |
cdi Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 21, 2005 11:07 Заглавие: Re: за проблема |
|
|
| pl написа: | | Свалих паметта САТ35С104НР ТВ тръгна нормално,сканира,регулира аналоговите функции,не разбрах дали ще запамети но нямах подходящо дистанционно.Предполагам,че паметта не е повредена,а мисля че проблема е само в записа навярно. |
Щом телевизора е тръгнал без памет значи проблема не ти е в съдържанието на памета а по скоро тя тапи някоя от шините за обмен. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Яну 21, 2005 23:20 Заглавие: проблем с JVC 28... |
|
|
| Пак твърдя,че паметта се заменя с 93с46 93с56 93с66 и дистанционното е Р1841,така бяха при мен нещата,но модела не беше същия.Пробвал съм и с други подобни модели с този проблем и отново беше паметта.При колегата Дими от София отново имаше същия проблем и отново бях прав.Дано съм ти бил полезен! |
|
|
 |
|