| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 18, 2007 22:28 Заглавие: |
|
|
ее не става един след друг...иска си едновременно натиснати. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
danivvs Активен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 18, 2007 22:32 Заглавие: |
|
|
| Да както ти казваш но при натиснати едновременно срещу тестера ми , пулта не излъчваше , за това прибягнах до тези варианти. |
|
|
 |
vladi46 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 19, 2007 12:53 Заглавие: |
|
|
Вероятно това не е ориг. ДУ, въпреки че на вид е същото. Търсете оригинално. Не знам обаче откъде. Нека колегите да кажат. _________________ Кажат ли ми, че ще грее слънце, веднага слагам зимните гуми! |
|
|
 |
danivvs Активен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 19, 2007 21:10 Заглавие: |
|
|
| Здравейте колеги ! След дълаг разговор клиента си призна че това не е оригиналното а копие на него, от друг модел на JVC но работи без проблеми. За това не мога да влеза в сервизното меню. Имали друг начин да вляза в сервизното меню? |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 19, 2007 21:47 Заглавие: |
|
|
| danivvs написа: | | Имали друг начин да вляза в сервизното меню? |
1.Намираш оригинален пулт за JVC. Не е задължително да е за същия модел стига да има въпросните два бутона.
2.Търсиш сервизен FRC за JVC (в Пасат примерно) - там това което се излъчва от двата едновременно натиснати бутона на оригиналния се излъчва само от един. |
|
|
 |
|