| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
mali59 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 21, 2007 15:31 Заглавие: |
|
|
Точно така. Съгласен съм с Петър. Аз имам от старите и мога да гледам всичко. Пък сега с новите не става. Усетиха се от Булсатком  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 21, 2007 17:23 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | колеги приемникът работи на всички спътници без проблем със Diseqc ключ 4в1 или 2в1 , необходимо е да има 1 сателитна чиния на Hellas Sat2 постоянно втората или другите си ги въртиш където поискаш без никъкъв проблем.Важно е приемника да има постоянна връзка със спътника. |
Фани ,човека иска за 30-40 лева да си вземе приемник за свободните програми плюс антена ти му обясняваш как като хвърли още 100 лева за втора антена и дисек ключ ще може да ползва това дърво за нуждите си?! Второ ясно е написал ,че има изглед на запад ,демек трудно ще си монтира антена специално за Hellas въобще нищо общо с темата нямаш ! |
|
|
 |
danco Опитен потребител

Регистриран на: 13 Ное 2004 Мнения: 985 Местожителство: Бяла Слатина
|
Пуснато на: Сря Ное 21, 2007 22:35 Заглавие: |
|
|
ЕLP ,виж човека какво пита :"възможно ли и е да се използва за други спътници този приемник или НЕ ". _________________ Skype - danco64 |
|
|
 |
lz3dq Активен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 22, 2007 13:18 Заглавие: |
|
|
Вече стана няколко дни работи без спиране на 13 градуса, и не се е блокирал. Предполагам е точно от тези първите който нямат това ограничение. Единствено си иска да е вкарана картата на Була, иначе вади дразнещ надпис да се вкара. 5124 _________________ (\__/)
(='.'=)
E[:]|||||[:]З
(")_(") |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 22, 2007 14:54 Заглавие: |
|
|
Може да имаш късмет ,72 часа са 3 денонощия ,изчакай още малко. А по повод | Цитат: | | ЕLP ,виж човека какво пита :"възможно ли и е да се използва за други спътници този приемник или НЕ ". |
Ако след 72 часа спре ,как ще се ползва? Особено пък по начина с втора антена. Не стана ли ясно ,че го взима защото е евтин ,иначе да си е взел за 100 лева комплект за FTA ,това ми беше мисълта! |
|
|
 |
FANI SIRAKOVA Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 26, 2007 11:59 Заглавие: |
|
|
Не се заключват единствено приемници със номера под 17000 .Те са със вградени карти. Всички приемници който имат "Време до блокирване " в менюто - се заключват! _________________ Има и мъжки момичета... |
|
|
 |
|