| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
omegata Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 23, 2004 16:15 Заглавие: ПАМЕТ ER-1400 |
|
|
Колеги здравейте трябва ми програматор за ER1400 попаднах на orange-2 но много голям отвори ми се работа за цял месец някой не знае ли нещо по просто да може да се чете и пише тая памет  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
|
|
 |
wesko dilow Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 13, 2005 0:31 Заглавие: памет ER1400 |
|
|
| Хей,Омега,за какъв бяс ти е тази памет,или си отворил реставраторска агенция?В какъв корпус ти трябва-метален или пластмасов?Ако е за някой немски ветеран-кажи,ще ти пратя някоя бройка имам известно количество,а и още разкоствам стари щайги.Не си заслужава програмиране-доста са стари и не се поддават на съвременни методи-поне така мисля,а те са от зората на компютърната техника.Пести си времето-ценно е! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Яну 13, 2005 9:14 Заглавие: |
|
|
Kолега Диловзаради тръпката разбираш ли касетофона е с код и е архивен хубаво е от време на време човек да си припомня старите неща тогава ми се бачка с кеф важна е тръпката  |
|
|
 |
Tsvetkov Опитен потребител

Регистриран на: 13 Окт 2003 Мнения: 392 Местожителство: Хитрино, Шуменско
|
Пуснато на: Чет Яну 13, 2005 21:23 Заглавие: |
|
|
| Ако не ти се прави програматор с две напрежения, изпрати ми я, ще ти я прочета или запиша безплатно. И аз си падам по антики. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Яну 13, 2005 21:24 Заглавие: |
|
|
| Ако не ти се прави програматор с две напрежения, изпрати ми я, ще ти я прочета или запиша безплатно. И аз си падам по антики. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Яну 13, 2005 21:45 Заглавие: |
|
|
Цветков благодаря ще се пробвам сам после пак и пак с ваша помощ бах мааму и памет ако трябва ще я разцепя бит по бит но ще я преборим антиките са нещо славно ремонтирал съм неща на по 30 години тръгват от раз ха сега някой да ми покаже една нова механика дето ще изкара толкова аз не съм срещал а и архивното си е архивно редно е всеки да се връща от време на време назад в историята откъде е тръгнало всичко сега е лесно два чипа вътре ако не е единия ще е другия друго си е да се заровиш като прасе в тикви да ти се отвори хъс защо това нещо мамкаму не бачка миналия месец ми донесоха едно радио от 36 година ха сега да видя младите момчета какво ще правят с такова нещо макар че и аз го гледах като неандерталец но си е тръпка а това е адреналин имам вече няколко програматора на схенми почвам да ги сглабям и като почна ако закъсам за схеми ще викам  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Яну 13, 2005 22:19 Заглавие: |
|
|
Тия преди нас не са били по-прости. Имали са само по-ограничени елементни и технологични избори.
И аз съм се замислял защо да поправям стари бандури?
Ами просто се пренасяш съответните години назад във времето и изпитваш същите вълнения назад както на същите тези хора тогава.
Чувствата на хората не се различават (от тези на животните дори?!).
Човекът се развива само социално - нищо повече.
Правил ли си лампов телевизор Пирин изгорял наполовина ей-тъй на заради самата идея? |
|
|
 |
|