| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
toshaky Гост
|
Пуснато на: Пет Ное 23, 2007 18:51 Заглавие: Razvalen Maxtor 80 GB |
|
|
| Имам и 80GB и 120GB с този проблем. Не искат да се форматират или по-точно се форматират супер бавно и невъзможно за дочакване до края на формата. Diamond Max9 е единия. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bobykafe Опитен потребител

Регистриран на: 02 Ное 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Пет Ное 23, 2007 21:05 Заглавие: |
|
|
Това навярно е пробвано на друг компютър и с друг кабел.
Тествани ли са за лоши или бавни сектори? _________________ Няма нищо по- унизително от това, да виждате идиоти, които успяват в начинания, в които сте се провалили
----------------
В този форум вече съм само на гости... |
|
|
 |
Milen_haskovo Опитен потребител

Регистриран на: 11 Фев 2005 Мнения: 1404 Местожителство: София/Хасково
|
Пуснато на: Пет Ное 23, 2007 21:47 Заглавие: |
|
|
Пълни са с лоши сектори... Продаваш ли ги? Имам такъв хард дето въобще не развърта, съмнява ме че ми е отишла електрониката... Потърси ме на ICQ 255-191-796... _________________ Както си работеше и спря... |
|
|
 |
toshaky Гост
|
Пуснато на: Пет Ное 23, 2007 22:53 Заглавие: |
|
|
| Не е от компютъра. Имам доста такива дискове и се опитвам да дам живот на някой от тях. Интересно ми е, че има фирми дето поправят хардуерно дискове и възстановяват загубена информация. Как ли го правят без да ги отварят дисковете или ги отварят, незнам. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Ное 23, 2007 23:47 Заглавие: |
|
|
Отварят ги в специални камери където няма никакъв прах, само стерилен въздух... монтират ги най-често на стендове които четат инфото от плочите и го копират. Оборудването е на цена с много нули... Ремонта на един харддиск от обикновения потребител е ограничено до ремонта на електрониката и някакво форматиране... _________________ Както си работеше и спря... |
|
|
 |
ivan dimitrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 24, 2007 0:05 Заглавие: |
|
|
| PC3000 но първо четете сериозно.Абсолютно е задължително да знаете какво и защо правите. |
|
|
 |
joda Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 29, 2007 1:59 Заглавие: |
|
|
И на мен ми е нужна електрониката за maxtor Diamond Max9 80GB. Със сигурност я изгорях. 2 Диска бяха в райд и единия даде фира. Та ако остане нещо свиркайте (мейл или лични). _________________ Човек обича да прави това което му се отдава. Аз обичам да правя нищо  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Ное 29, 2007 2:03 Заглавие: |
|
|
Като са били 2 мести платката от единия да пробваш другия... _________________ Както си работеше и спря... |
|
|
 |
joda Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 29, 2007 15:07 Заглавие: |
|
|
Информацията я имам ... бяха в огледален RAID. Електрониката аз я изгорях със сигурност щото съм много хитър. При работещ комп включих вентилатор. Не че ми е за първи път Диска не е кой знае какво но ако мога да си възстановя RAID-а срещу една разумна сума ... та ако на някой му остане в повече да свирка. _________________ Човек обича да прави това което му се отдава. Аз обичам да правя нищо  |
|
|
 |
danyguit2000 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 20, 2007 22:39 Заглавие: Re: Razvalen Maxtor 80 GB |
|
|
| toshaky написа: | | Имам и 80GB и 120GB с този проблем. Не искат да се форматират или по-точно се форматират супер бавно и невъзможно за дочакване до края на формата. Diamond Max9 е единия. |
Пробвай с Hiren's boot CD,има много добри инструменти за поправка на хард дискове под DOS,отнема време,но чакането си заслужава!!! _________________ Skype user: gipson92494524 |
|
|
 |
|