Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Въпрос за безжичен видео трансмитер Medion/Tevion
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Ное 23, 2007 23:23    Заглавие: Отговорете с цитат

gakal написа:
Човека иска да научи нещо.Ако малко му помогнем -ще е добре.А често в "лафа" се научават ценни работи.

Няма - лошо, нека да научи.
Но в този занаят нещата почват от далеч по-прости неща, а не от осцилоскопа.
Кога ли най-сетне ще се научим, че всеки трябва да върши това което разбира Question и че "изгорял" транзистор не може да се лекува софтуерно (с дъмп да речем) образно казано.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Ное 23, 2007 23:27    Заглавие: Отговорете с цитат

Anonymous написа:
накрая ще замеря изхода със мултицеТ и ще постна резултатите

добре,ша му кажа
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
eDanielcho
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пет Ное 23, 2007 23:55    Заглавие: Отговорете с цитат

Зачудих се дали да отговарям...
Не разбирам това, което пишат някой хора. Офтопик. Някаква форма на подигравка и дразнене?! Какво има бе хора? Може с едни да се комуникира нормално, а други да пишат безмислени неща... Опитвайки се се докажат ли???
Виждам че има хора с по над 4000 мнения. ОК. Сигурно много разбирате - ясно ми е. Съжалявам, че и аз не разбирам колкото вас - затова съм се регистрирал тук, затова пиша, за да може хората, които знаят и разбират да отговорят. Това може и да помогне на някой друг после. Аз може да съм объркал мултицет си мултицед, но не мисля, че това е причина за някаква по-нататъшна дискусия. Сгреших - ОК. Не е случайно - просто не съм знаел как се казва точно.

Не съм чел правилата на форума но подозирам, че има писано за офтопика и излишното заяждане, нали? Като нямате какво да кажете не казвайте нищо. Аз мисля даже, че по-добре да имаш 400 смислени мнения, отколкото 10000, от които повечето да са от сорта на "ти като не разбираш си е твой проблем". А пък ако ви преча ме ban-нете и ми заключете темата. Но не разбирам какво има??? Обидих ли някой или ядете джанки и киселец на закуска?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Ное 24, 2007 10:48    Заглавие: Отговорете с цитат

eDanielcho написа:
Зачудих се дали да отговарям...
Не разбирам това, което пишат някой хора. Офтопик. Някаква форма на подигравка и дразнене?! Какво има бе хора? Може с едни да се комуникира нормално, а други да пишат безмислени неща... Опитвайки се се докажат ли???
Виждам че има хора с по над 4000 мнения. ОК. Сигурно много разбирате - ясно ми е. Съжалявам, че и аз не разбирам колкото вас - затова съм се регистрирал тук, затова пиша, за да може хората, които знаят и разбират да отговорят. Това може и да помогне на някой друг после. Аз може да съм объркал мултицет си мултицед, но не мисля, че това е причина за някаква по-нататъшна дискусия. Сгреших - ОК. Не е случайно - просто не съм знаел как се казва точно.

Не съм чел правилата на форума но подозирам, че има писано за офтопика и излишното заяждане, нали? Като нямате какво да кажете не казвайте нищо. Аз мисля даже, че по-добре да имаш 400 смислени мнения, отколкото 10000, от които повечето да са от сорта на "ти като не разбираш си е твой проблем". А пък ако ви преча ме ban-нете и ми заключете темата. Но не разбирам какво има??? Обидих ли някой или ядете джанки и киселец на закуска?

Виж сега,мойто момче,да бъда точен и ясен понеже явно от ирония не разбираш.
Не може 4 души поред да се изредят и да ти обяснят че размах на видеосигнал се измерва със осцилоскоп и ти накрая да кажеш
Цитат:
накрая ще замеря изхода със мултицеТ и ще постна резултатите

Всичкото това показва-
Че даже не си и прочел съветите които са ти давани,а лалаш-лаф да става,мохабет да има.
Преди да тръгне човек да коментира другите хора "какви безсмислици били писали" е хубаво да "извади гредата от собственото си око" и да си погледне собствените си "смислени" постове.Тук не опира до "знание" или "незнание".Тук опира до елементарно четене на съветите,които са ти дадени.Освен ако не искаш от форума да ти изпратим служебно у вас и един диктор (чeтач) на форума,който да ти рецетира съветите,които са ти писани.
Опира до елементарно желание да се научиш.Е у теб го няма.И никой и по никакъв начин не може да ти помогне.
Навремето великия Пестолоци (създателя на съвременната педагогика) е опитвал да учи хора на дадени знания против волята им и е стигнал до извода-"ами не става номера". Idea
Темата отдавна се опразни от всякакво съдържание-каквото имаше да се казва се изказа.
Засега я заключвам.
Ако автора на темата сметне че има основателни доводи да се отвори отново-да ми пише на лично съобщение и да ми ги изреди.

P.S.
Да добавя,понеже потребителя се свърза с мене на Л.С. част от съобщението му -

Цитат:
Всъщност, това което е важно е, че се преборих с проблема. Без осцилоскопи и мултицети. Само с малко проба/грешка. По никакъв начин не успях да настроя видеокартата - винаги, когато се появеше светла сцена екрана започваше да трепти в горната си част. При много светла сцена даже започваше цялата картина да прескача. Сега вече няма проблем - ползвах 75 ома изхода за антена на трансмитера и го боцнах в телевизора. Всичко е ОК. Предполагам, че картината през антенния вход не може да се сравнява с тази S-Video -> Scart но не съм сигурен защото не съм разбирач по тези въпроси.

С което считаме темата за решена.
Важното е че всичко е приключило успешно.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети