Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

TV SHARP mod:5150G

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
peca1978
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Нед Ное 25, 2007 10:33    Заглавие: TV SHARP mod:5150G Отговорете с цитат

tv e v hotel menu.ne vliza v tarsene na programi.samoregulirovki na kartina ima.csasi:F7090BMN4,pros.SDA20561-A535,pamet24C02CB1 tuka v GREESE e provlem,nqma nikakva informaziq izvinqvam se no nqmam kiriliza.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
pepi_voinishki1957
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Нед Ное 25, 2007 10:57    Заглавие: Отговорете с цитат

5 ногу проца на землю и Mode на пульте. 5 нога должна выводиться на сервисный разъем.
Това са написали братушките.Аз бих добавил през съпротивление.А там в сервиз предполагам че знаете че трябва много да се внимава.Аз преди да променя нещо си записвам старото.Успех.
dima
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Добрич

МнениеПуснато на: Нед Ное 25, 2007 10:58    Заглавие: Отговорете с цитат

Не мога да си спомня дали този модел имаше хотелски режим,кой е номера на ДУ на телевизора,да не би да не е оргинално?В сервиза не е даден хотелски режим в явем вид,ако има то би трябвало да се промени съдържанието на клетка в паметта,но без да се знае коя е е рисковано,пак с уговорката ако има хотелски режим.
peca1978
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Нед Ное 25, 2007 11:13    Заглавие: Отговорете с цитат

pepi_voinishki1957 написа:
5 ногу проца на землю и Mode на пульте. 5 нога должна выводиться на сервисный разъем.
Това са написали братушките.Аз бих добавил през съпротивление.А там в сервиз предполагам че знаете че трябва много да се внимава.Аз преди да променя нещо си записвам старото.Успех.
ami tv. doide bez dis.pult tuka gi 4upqt iposle rabotqt s mnogofunkzionalni.namerih dva pulta 'G1059SA' i 'G0833PE' tova e.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
pepi_voinishki1957
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Нед Ное 25, 2007 11:29    Заглавие: Отговорете с цитат

Значи проблема ти е в дистанционното а не в режимите.Потърси си правилното и няма да имаш проблем.Предполагам че господин RC ще ти каже какво точно ти трябва.Ако не знаеш как и от къде да го поръчаш пиши на лични ,ще ти напиша как го правя аз.
dima
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Добрич

МнениеПуснато на: Нед Ное 25, 2007 11:30    Заглавие: Отговорете с цитат

Сперед мен не са точни пултовете,но все пак последната дума е на RC.Вижте тая тема
http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?t=27619&postdays=0&postorder=asc&start=10&topicshow=TV%20SHARP-DV3750S%20-%20не%20търси%20програми

pepi_voinishki1957
,днес си с една идея преди мен. Very Happy
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Ное 25, 2007 13:57    Заглавие: Отговорете с цитат

Пултовете с които го "бориш", не са подходящи за този модел (малко е по-особен).
Търси си пулт от сорта на този:

Заместител по Пилот е 4017, но до какви имаш достъп там - нямам представа.
Оригиналния се казава G1046BMSA
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети