| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
yordankl Нов потребител

Регистриран на: 18 Ное 2007 Мнения: 8 Местожителство: обл.Велико Търново
|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
vladimir_ki4ev Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 25, 2007 18:38 Заглавие: |
|
|
| При пройзведените по байтошово време имаше ефект, ама сега е като кихне значи вече е умряло.Стига да не си го забравил на фарове и просто да си е изтощен. |
|
|
 |
yordankl Нов потребител

Регистриран на: 18 Ное 2007 Мнения: 8 Местожителство: обл.Велико Търново
|
Пуснато на: Нед Ное 25, 2007 19:08 Заглавие: |
|
|
не съм го забравил на фарове просто му е дошло времето за смяна....зареждаш го и после му стига тока само да завърти двигателя за един път със зор .Напрежението му е 12.5 волта , а при заряд го зареждам до 14.4 волта |
|
|
 |
borko 30 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 25, 2007 19:32 Заглавие: |
|
|
| Аз лично съм пробвал да правя десулфатизация с подобни правени устройства на 4 акумулатора преди време и не съм доволен от резултатите.Не бяха мои а просто на познати решили да ги изхвърлят като почнат да не въртят,нямаха мъртви клетки само че не се възтановиха.Може би са имали много опадала активна маса ,а това е непоправимо,единия даже по методика от една книга го отворих промих идеално плочите и клетките -ама няма нищо не стана.С последния ми акумолатор на СТАРТ карах 7 години без проблеми -смених го със същия тази година преди 7 месеца ,а стария го купих2000година.Зима лете не съм имал проблеми докато изведнъж спря и това е и не съм го мъчил а си взех направо нов60Ач и това е .Потдържа ли се както трябва даже и български акумулатор може да ви изкара изненадващо дълго време! |
|
|
 |
di_rtv Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 25, 2007 19:54 Заглавие: |
|
|
| Акумулаторите вече ги правят по такава технология че изцеждат докрай всичкия им капацитет за да си купиш нов. Издържат някоя друга годинка след гаранцията. Слагат някакви присадки . И плочите са им по тънки и т.н. . |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 25, 2007 20:10 Заглавие: |
|
|
Абе всичко "покитайчиха"  |
|