| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
4otun Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 25, 2007 10:18 Заглавие: имам проблем с метал халогенова лампа моля помогнете |
|
|
преди около седмица си закупих дросел запалка и лампа свързах ги както е показано
сичко работеше докато не изключих лампата, повече не тръгна
проверих отново сичко беше свързано ток тече но не светва има само лека искрица вътре в ампулата... реших че е изгоряла и закупих нова но след 2-3 дни отново се наложи да я спра и пак не тръгна ако някой може да ми помогне ще съм много благодарен ... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ShaGratH^ Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 25, 2007 10:50 Заглавие: |
|
|
| Не помня кои лампи бяха, но май точно тези трябва да се охладят и след това могат да запалят отново.Веднага след като са изключени не може. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 25, 2007 13:27 Заглавие: |
|
|
Дросела оразмерен ли е за мощносттана лампата?
Ако да, нов дросел (запалка). |
|
|
 |
bobykafe Опитен потребител

Регистриран на: 02 Ное 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Нед Ное 25, 2007 14:33 Заглавие: |
|
|
Със сигурност трябва да изстине и тогава тръгва пак- изчакай 3-4 минути и си тръгва.Монтирай запалката възможно най- близо до лампата, незнам защо, но помага. Нали тези бяха с палене с ВН ? _________________ Няма нищо по- унизително от това, да виждате идиоти, които успяват в начинания, в които сте се провалили
----------------
В този форум вече съм само на гости... |
|
|
 |
vladimir_ki4ev Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 25, 2007 18:20 Заглавие: |
|
|
Общо взето дросел запалка и лампа от един пройзводител.Иначе работи работи па спре .Лампата починала! .Имам си го постоянно тоя проблем.Има някаква разлика в характеристиките на отделните пройзводители и идеята им е ясна.Само ТЯХНОТО !.А иначе след сяко изгасване на лампата ,няколко минути за да запали пак.И точно това време е най-лошия момент за металхалогенките. |
|
|
 |
di_rtv Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 25, 2007 21:18 Заглавие: |
|
|
| Не съм имал досега проблем с тези лампи. След като изстинат се палят отново. Даже едната се беше напълнила с вода и си работеше нормално "имам пред вид тялото" а не беше от "най скъпите". |
|
|
 |
|