| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
elmondo-ivan Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 27, 2007 11:10 Заглавие: PHILIPS 20GR1355/58R - задейства защита |
|
|
Телевозорът е PHILIPS 20GR1355/58R - Шаси GR1-AX,процесор TMP47C634N-R494 и TDA8305.Когато е студен не тръгва/тиристоръ е отпушен/,а като тръгне не спира.Какво ще ме посъветвате? _________________ Ай сиктир,бе драги зрители!Повредата не е във вашият телевизор... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
radoslavn Опитен потребител

Регистриран на: 12 Ное 2004 Мнения: 484 Местожителство: гр.Карнобат
|
Пуснато на: Вто Ное 27, 2007 11:25 Заглавие: |
|
|
нов тиристор,и малко сменени кондензатори,студени споики _________________ Никога не е късно да станеш за резил! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Ное 27, 2007 13:00 Заглавие: |
|
|
| radoslavn написа: | | нов тиристор,и малко сменени кондензатори,студени споики |
Кондензаторите смених и спойките пооправих,но все още дефекта е същият.За момента тиристор нямам,но ще намеря. _________________ Ай сиктир,бе драги зрители!Повредата не е във вашият телевизор... |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 27, 2007 13:21 Заглавие: |
|
|
Не се занимавай ами направо го отскубни тоя тиристор.Една камара филипси на които съм им го отскубнал тоя тиристор и така си карат без сякав проблем.
Той там е сложен за да крепи на коча ...
Пък като толкоз искаш го смени.Ама ако го сменяш има смисъл при положение че смениш и 5те ценера дето са му в гейта. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Ное 27, 2007 13:52 Заглавие: |
|
|
| Bojilov написа: | Не се занимавай ами направо го отскубни тоя тиристор.Една камара филипси на които съм им го отскубнал тоя тиристор и така си карат без сякав проблем.
Той там е сложен за да крепи на коча ...
Пък като толкоз искаш го смени.Ама ако го сменяш има смисъл при положение че смениш и 5те ценера дето са му в гейта. |
Благодаря за съвета,сега си работи без грешка. _________________ Ай сиктир,бе драги зрители!Повредата не е във вашият телевизор... |
|
|
 |
antonkolev Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 27, 2007 14:50 Заглавие: |
|
|
мисля си че проблема е от другаде.примерно от 6,8мф до болка познат _________________ Утрото е по мъдро от вечерта. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 27, 2007 15:04 Заглавие: |
|
|
| antonkolev написа: | | мисля си че проблема е от другаде.примерно от 6,8мф до болка познат |
Не е другаде.Проблема си е до тиристора или ценерите в гейта му...има изписани във бюлетините на филипс и препоръки във това шаси и във CP шаситата в които има тиристорна свръхнапрегженова защита-ако има проблеми или ако има проблеми на студено да се скубе направо защитата и това е.
Дроселчето и 6,8мкФ на драйвера нямат нищо общо при положение че със разкачен тиристор телевизора си бачка. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
plamen petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 27, 2007 15:18 Заглавие: |
|
|
| Bojilov написа: | | antonkolev написа: | | мисля си че проблема е от другаде.примерно от 6,8мф до болка познат |
Не е другаде.Проблема си е до тиристора или ценерите в гейта му...има изписани във бюлетините на филипс и препоръки във това шаси и във CP шаситата в които има тиристорна свръхнапрегженова защита-ако има проблеми или ако има проблеми на студено да се скубе направо защитата и това е.
Дроселчето и 6,8мкФ на драйвера нямат нищо общо при положение че със разкачен тиристор телевизора си бачка. |
Тъй тъй дедовото.  _________________ Директна връзка Skype-plamenpetrov8281 |
|
|
 |
|