Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Някой да е чувал за крайно стапало D2030EY
Иди на страница Предишна  1, 2, 3

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
borko 30
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Добрич

МнениеПуснато на: Вто Ное 27, 2007 22:29    Заглавие: Отговорете с цитат

То не е друго каналче ами същия обаче за суба са вързани мостово две 2030 !При смяна се сменят и двете без експерименти !Питай колегите от форума ако не вярваш!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Гост

МнениеПуснато на: Вто Ное 27, 2007 22:30    Заглавие: Отговорете с цитат

Значи сичко вече е ок Smile и до колкото втория канал крайното стапало и то беше изгоряло но и едната патечка беше се прекаснала но с едно мосче от жичка и е вече на 6 Smile и сега му се радвам може да закриете темата Smile Cool Cool
Върнете се в началото
NqKoIii
Гост

МнениеПуснато на: Вто Ное 27, 2007 22:36    Заглавие: Отговорете с цитат

То субъферчето си свири Smile то е 4+1 и кам него се вразват колонките Smile и там кам колонките два канала изпушиха Very Happy Very Happy но сичко вече е на ред Smile
Върнете се в началото
dtmf
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Ное 28, 2007 0:39    Заглавие: Отговорете с цитат

borko 30 написа:
Аз също мисля че е TDA2030,защото сам сменял чип с такива подобни на твойте надписи на домашно кино елит мисля че беше.Защо мислиш че чипа не е този -твоя как изглежда ,с колко извода е ,да няма и друго прецакано в схемата !Имай в предвид че в повечето субове които съм правил канала са суба е с две 2030 вързани мостово ,така че ако този канал ти е повреден сменяй и двете задължително!

ТДА 2030 е аналога, възможно е да се объркате с ТДА 2003 но едното е с еднополярно захванване, а другото със средна точка
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3
Страница 3 от 3

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети