| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
stiyan stoikov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 13, 2005 18:44 Заглавие: Panasonic TX-21 JTP3 - Помощ |
|
|
| Здравейте колеги проблема е следния ТВ е превключил на френски стандарт имал ли е някой такъв проблем и как се е справил от сер режим може ли да се оправи или може би трябва да се смени паметта ТВ е с проц SDA-5254-A022 памет 24C02 шаси Z-7 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 13, 2005 18:55 Заглавие: |
|
|
Изпратих Ви няколко записа на паметта. _________________ Димитър |
|
|
 |
GOSHO Опитен потребител

Регистриран на: 08 Яну 2004 Мнения: 1450 Местожителство: Варна - с.Тополи
|
Пуснато на: Чет Яну 13, 2005 19:00 Заглавие: |
|
|
| И аз ти изпратих един.Успех |
|
|
 |
burzaka Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 14, 2005 12:18 Заглавие: |
|
|
| влизането в сервизен режим на шаси z7 става като се избере програма 60 и се настрои sharpness до минимум, после се натиска бутон off timer на пулта за ДУ и едновременно бутон down на предния панел, но за твоя проблем едва ли ще помогне сервиза, по-скоро дъмп |
|
|
 |
paynera Гост
|
Пуснато на: Пет Апр 21, 2006 14:14 Заглавие: |
|
|
| аз имам следния проблем за са6тия модел.звука-говора 6уми. от системата TV-sys;sc1 -преди сам намествал там за стандарта SC1-PAL/SEKAM D,K SC2-PAL/SEKAM B,G и 6ума из4езва а сега тази функтсия вооб6те я няма ж мену-настроика.какво да правя ????????? |
|
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 21, 2006 20:13 Заглавие: |
|
|
| paynera написа: | | аз имам следния проблем за са6тия модел.звука-говора 6уми. от системата TV-sys;sc1 -преди сам намествал там за стандарта SC1-PAL/SEKAM D,K SC2-PAL/SEKAM B,G и 6ума из4езва а сега тази функтсия вооб6те я няма ж мену-настроика.какво да правя ????????? |
Според мен доста често се случва, без да съм разбрал защо?
След като на едно ТВ за една година му презаписвах паметта, сменявах я, вече си имах неговия запис за да не му се налага нанаово да си търси програмите, се отказах. Сложих му една приставка и въпроса приключи! А ти си отнеси ТВ на сервиз! Ще ти решат проблема. |
|
|
 |
|