Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Някакви антени вероятно или датчици

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
TDA2040
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: strajica

МнениеПуснато на: Чет Ное 29, 2007 12:29    Заглавие: Някакви антени вероятно или датчици Отговорете с цитат

Реших да огледам малко с далекогледа насам натам и на отсрещият блок видях тея работи :

Общо 9 на брой. Сложиха и камери на всеки вход на града по 2 за всяко платно по 1 и до дома една. На всяка камера има по една такава черна "тръба"само на едните няма такова нешо. Да е антена си смиля ама към камерите има и по 1 кутия и на кутията има малка антенка камерите са свързани с кабели към тая кутия и това черно нещо . Ето тая до дома :

Ако някой знае да каже, че ми е любопитно какво е това. Отначало си помислих да не е датчик като се превиши скороста да отчита ама се съмнявам Shocked

Последната промяна е направена от TDA2040 на Чет Ное 29, 2007 19:40; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
eler
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Раднево

МнениеПуснато на: Чет Ное 29, 2007 18:25    Заглавие: Отговорете с цитат

Това са насочени антени, най-вероятно спирални.
Върнете се в началото
TDA2040
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: strajica

МнениеПуснато на: Чет Ное 29, 2007 19:40    Заглавие: Отговорете с цитат

Аха .Ами те някои на където са насочени няма нищо Smile нито камери нито нищо а към камерите има и кутия с малка антенка тя за какво е нз Smile
а и камерите са 7 а антените са 9 Rolling Eyes

Благодаря за отговора Smile
mitaka_1
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Хасково

МнениеПуснато на: Чет Ное 29, 2007 19:51    Заглавие: Отговорете с цитат

Това са най-вероятно на итернет доставчици.Аз също имам подобна на моя покрив и с нея се конектвам с друга антена която е на другия край на града,по този начин съм си направил интернета в къщи(преди три години нямаше интернет доставчици до нас и това ми беше единсвения вариян да имам интернет)
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети